EL Fantasy - Kako ste prošli u prvom kolu?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.10.2015.
12:21
Izvor: Sportske.net

U petak je kompletirano prvo kolo grupne faze Evrolige a evo kako su izgledali timovi najboljih pojedinaca na Fantasy Nova turnirima.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Utakmice prvog kola grupe faze Evrolige predstavljale su sjajnu priliku da unovčite svoje poznavanje košarke na Fantasy Nova turnirima. Verujemo da ste već upoznati sa pravilima igre, a ukoliko ste kojim slučajem preskočili prvo kolo OVDE pročitajte kako da se uključite u igru i zaradite vredne novčane nagrade.

Pre početka prvog kola imali ste prilike da napravite timove od igrača koji su nastupali samo u četvrtak ili samo u petak, a postojala je mogućnost da od svih igrača oformite tim za kompletno kolo.

Najveći broj poena u četvrtak je sakupio igrač pod imenom "Partenon" čija je ekipa ostvarila 145 poena. Pojedinci iz "bratskih klubova" Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa doneli su pobedniku veliki broj poena a evo kako izgleda osmorka koja je "Partenonu" donela prvo mesto na turniru od četvrtka.

Ekipa cetvrtak

Takmičar "Oladipo" pokazao je kako se na pametan način može iskoristiti mogućnost sastavljanja čak pet ekipa sa jednog naloga. Pomenuti takmičar osvojio je prve dve pozicije na turniru od petka. "Oladipo" je uspeo da oformi tim koji je osvojio 148 poena, dok je njegova druga ekipa osvojila devet poena manje.

Ekipa petak

Za one koji pucaju visko izazov je bio napraviti ekipu za kompletno kolo. Najbolji tim na turniru prvog kola Evrolige napravio je takmičar pod imenom "Soltanex" koji je oformio osmorku koja je sakupila 151 poen.

Osvajač prvog mesta na turniru prvog kola Fantasy Nova Evrolige u svoj tim je uvrstio i Rajana Tompsona, momka koga smo vam preporučili sredinom nedelje a koji je pružio dobru partiju u pobedi Crvene zvezde Telekom nad Strazburom.

Evo kako izgleda ekipa koja je "Soltanexu" donela prvo mesto na turniru prvog kola Fantasy Nova Evrolige:

Ekipa prvo kolo

Priliku da zaradite novac od svog poznavanja košarke imaćete već za vikend jer danas startuju mečevi šestog kola ABA lige koji su takođe u ponudi Fantasy Nove. Više o tome možete pročitati OVDE!

Za kraj napominjemo da pravo učešća u igri imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"!

Ne propustite