Da li ste znali da možete osvojiti grad bez nasilja? Delije su trenutno bolje od Grobara u ovome!

Autor: Milovan Longinov
petak 16.06.2017.
12:45
Izvor: Sportske.net

Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana, sada je jasno, neće prestati nikada. Cele sezone se pričalo o fudbalu i košarci, a sada je tu i novo „borilište“.

Povezane vesti

Naime u maju ove godine u Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije pojavila se igrica ''Teritorio'' i Delije i Grobari su žargonski rečeno „odlepili“ za ovom igrom.

U pitanju je igra za mobilne telefone i krajnje je jednostavna: instalirate, odaberete klub i u ime svog voljenog kluba osvajate teritorije na REALNOJ mapi čitave planete.

Mnogi su igru zato nazvali ''Fudbalski Pokemon Go''. Teritorije možete kupiti ako su slobodne ili osvojiti šutiranjem penala ako ih je već uzeo neko iz protivničkog kluba.

Teritorio

Već sada je očigledno da „Delija“ i „Grobara“ ima ubedljivo najviše u Srbiji ali i da se rivalstvo prenelo u digitalni prostor. Najbolje od svega je to što sada navijači konačno mogu da se bore bez nasilja, bez uvreda i bez negativnog konteksta.
Koga ima više, ko će se bolje organizovati, ko će pobediti?  Sve je fer, po strogo utvrđenim pravilima. Najvažnije pravilo je: jednom kada odaberete klub, nema više menjanja!

Teritorio

Ako ste Grobar, Delija ili navijač bilo kog kluba na svetu (već sada u Srbiji ima mnogo „inostranih“ navijača) ovo je mesto gde ćete provoditi mnogo vremena dnevno.

Igrica je dostupna i za Android i za iOs a možete je skinuti klikom OVDE.

Teritorio

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Friday, 16.06.2017
13:40

Nije mi jasno kako u Albaniji najviše ima Zvezdaša, kao i navijača Budućnosti i Sutjeske?

avatar
Al(a)din
Friday, 16.06.2017
15:50

Zvezdasa ima svuda u regionu

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
12:50

Makedonija je Milanova, ni ne cudi zbog cega je tako:-D Pogledajte onu drugu sliku (odnos snaga u Srbiji), kako moze da bude 50, 37 i 14% kad to zajedno daje 101? :-D