Ako igrate "menadžera", dvojica Srba među najtalentovanijim golmanima!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.11.2016.
10:02
Izvor: Sportske.net

Na listi od 25, dvojica naših. Doduše, ovaj drugi brani za mlađe selekcije Belgije, ali ima vremena da se predomisli...

Povezane vesti

Na listi top 25 najtalentovanijih golmana su naravno Donaruma, Serđo Riko golman Sevilje, Pikford koji se dokazao u Sanderlendu, Pereira iz Belenensesa, Ederson koji je smenio Žulija Cezara na golu Benfike, kao i "Francuski Bufon", Alban Lafont.

Među njima su dvojica srpskih golmana, jedan je naravno Rajković koji je i zvanično proglašen za najboljeg mladog čuvara mreže na svetu, na Mondijalu u leto 2015.

Rajkovic

Sa druge strane, na listi je i Mile Svilar. Sin nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca, Ratka Svilara je veoma cenjen, brani za mlađe belgijske selekcije, predviđaju mu veliku budućnost, poredeći ga sa Kurtoom iz Čelsija.

Svilar

Sada brani za "Đavole", ko zna, možda se odluči za Srbiju u budućnosti.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Saturday, 19.11.2016
11:29

Jel ovo FM17? Znam da je na FM16 Rajko fantastičan. Stavio sam ga na golu reprezentacije i planiram da ga dovedem i u svoj klub. Jedino zapinje to što Rajko neće u Partizan.

avatar
cholic
Saturday, 19.11.2016
16:01

Dokle si stigao sa Partizanom?

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 20.11.2016
17:17

Prva sezona triple kruna, druga sezona liga, super cup i jesen u LE, treca sezona, triple kruna, jesen u LS, prvo kolo proleca u LE. Mnogo mi je pomogla u pocetku prodaja A.Z. gde sam uspeo da obezbedim 2.5(citaj 1.25 zbog ugovornih 50%)milke odmah +25% narednog transfera od Benfike (koji je iznosio 37.5m u PSG koji je usledio nakon godinu dana). Trenutno trebam sastavljati novu ekipu za 4-u sezonu, ali ne stizem od obaveza na fakultetu.