ABA fantazi - Ne pitamo za cenu, Janković mora u tim!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.12.2016.
00:00
Izvor: Sportske.net

Nakon što su "obrnuli" prvi krug ligaškog dela sezone ABA ligaši se za vikend vraćaju na terene, a ljubitelji fantazija će kao i do sada moći da zarade na svom poznavanju košarke ukoliko posete sajt "FantasyNova".

Beta/ABA liga/Olimpija Ljubljana/Ales Fevzer/Sasa Pahic Szabo/Mo
Beta/ABA liga/Olimpija Ljubljana/Ales Fevzer/Sasa Pahic Szabo/Mo

Povezane vesti

Druga runda ligaškog dela takmičenja u regionalnoj košarkaškoj ligi startovala je u petak duelom FMP Železnika i Zadra, a ljubiteljima fantazija na raspolaganju je preostalih šest utakmica koje su na programu u subotu i nedelju.

Danas će na programu biti samo jedan duel, utakmica u makedonskoj prestonici gde gostuje evroligaš iz Beograda, dok je ostatak utakmica zakazan za nedelju, a dve će biti odigrane u matine terminu.

Svi oni koji žele da zarade na svom poznavanju košarke mogu to da učine sastavljenjem tima na FantasyNova, jer su i ovog vikenda u ponudi različite vrste turnira.

Pred vama se nalaze parovi 14. kola regionalne košarkaške lige uz napomenu da je derbi meč zakazan za nedelju u Podgorici, a tu su i predlozi za sastavljenje tima koji vam mogu biti korisni.

Raspored 14. kola ABA j.t.d. lige:

petak

Železnik: FMP - Zadar 94:77

subota

Skoplje: MZT - Crvena zvezda mt:s 17.00

nedelja

Skoplje: Karpoš Sokoli - Krka 12.00
Beograd: Partizan NIS - Mornar 12.30
Ljubljana: Union Olimpija - Mega Leks 17.00
Podgorica: Budućnost VOLI - Cedevita 19.00
Zagreb: Cibona - Igokea 21.00


Vremena za prijavljivanje timova imate dovoljno jer je jedina utakmica 14. kola koja će biti odigrana u subotu zakazana za 17 časova, a radi se o duelu MZT Skoplja i Crvene zvezde mt:s. Evo kako izgleda naš sastav za ovo kolo:

PG - Matic Rebec igra u fantastičnoj formi i već sada pokazuje da se radi o neverovatnom slovenačkom potencijalu. Momak je ove godine jedan od najboljih igrača Krke, a u utakmici protiv Karpoša bi njegova lucidnost i dobar šut mogli da dođu do izražaja. Svakako je naš predlog, između ostalog, i zbog cene koja je svega 4,8.

SG - Marko Gudurić je naš izbor, morao bi uskoro da proradi i da se vrati iz mrtvih. Nije u najboljoj formi, zbog toga je veliki rizik staviti ga u tim, ali nema sumnje da će protiv ekipe MZT u Skoplju dobiti nešto više minuta nego što je dobijao u dosadašnjem toku sezone. Njegova cena je 6,2.

SF - Nema greške sa Željkom Sakićem iz Cibone, on je naš izbor u današnjem fantaziju. Beleži prosečno preko 19 poena, a cena mu je nešto iznad proseka, 6,6.

PF - Nikola Janković, najbolji igrač Olimpije ove sezone, susreće se sa svojim nekadašnjim timom. Vrlo dobro zna prednosti i mane Mega Leksa, zbog toga je obaveza da ga stavite u vaš tim. Njegova cena je 6,8.

C -Ante Žižić, mislimo da nema razloga za komentar ovde. Skup je, 8.4, ali vredi.

Od ostalih, predlažemo Brendona Džefersona iz Olimpije (5,00) jer će biti dosta poena u meču protiv Mege, Dragana Labovića jer je jedan od najboljih u Karpošu (6,00) i Alfu Kabu iz Mega Leksa (6,2).

fantazi

Prijavljujete se OVDE, novac možete uplatiti u najbližoj "Soccer" kladionici a takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina. Pa uzvolite, pobedite nas!


Ne propustite