ABA fantazi - "Batalite" derbi, igrajte na igrače Mege

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 05.11.2016.
11:54
Izvor: Sportske.net

Šest novih turnira na koje se možete prijaviti u okviru ABA liga fantazija na sajtu fantasynova.rs.

aba-liga.com/FMP
aba-liga.com/FMP

Povezane vesti

Sutra kreće novo kolo ABA lige, a svakako da je centralni meč duel dve najpopularnije ekipe na ovim prostorima, Crvene zvezde i Partizana.

Upravo zbog toga bi ovo kolo fantazija ABA lige moglo da bude veoma zanimljivo, mi ćemo pokušati da smislimo pravu strategiju kako bismo osvojili vredne nagrade.

Imamo šest novih turnira za novac, jedan je čak uz besplatno učešće, pa šta vas košta, izvolite, prijavite se i borite se protiv nas i ostalih korisnika.

U ovom kolu ABA lige sastaju se:

Subota:

Budućnost - Cibona
Mega Leks - Krka


Nedelja:

Cedevita - Mornar
MZT - Olimpija

Ponedeljak:

Crvena zvezda - Partizan
FMP - Karpoš


Predlažemo najviše igrača iz Mega Leksa, igraju na više poena, svakako bi mogli da vam se isplate protiv Krke. Pored njih, očekujemo i pobedu MZT-a i Cedevite, pa ćemo se najviše usredsrediti na ove igrače.

Utakmica Crvene zvezde i Partizana, kao i Budućnosti i Cibone su za izbegavanje, ali ima i tu igrača koji su konstantni čitavu sezonu.

PG - Ognjen Jaramaz igra fantastično, zašto ne bi baš on išao u naš tim. Jeftin je, 5,4 mu je cena, tako da ostavlja prostora i za one skuplje.

SG - Ksavijer Tejms igra sasvim dobru sezonu u MZT-u iz Skoplja, najbolji im je igrač na startu jer beleži 13,7 indeksnih poena. Pored toga, vredi ispod proseka, 5,8.

SF - Željko Šakić ili Rade Zagorac. Jednostavno, obojica, Šakić igra protiv Budućnosti i moramo da ga ubacimo u tim jer igra fantastično, a ispoštovaćemo i Zagorca koji podiže formu na najviši nivo. Problem je što su obojica nešto skuplji, Šakić je 7,2, Zagorac 8.

PF - Neka bude Karlo Žganec. Jedan je od glavnih u Cedeviti ove sezone, uz Mira Bilana. Nije nešto skup, 5,2.

C - Moramo da stavimo Anta Žižića, ne možemo bez njega. Vredi najviše na fantaziju, 8,4. Ipak, on je sigurnost za 20+ poena po meču. Sada je trenutak da pokaže sav svoj kvalitet protiv Budućnosti.

Fale nam još dvojica koji moraju biti jeftiniji, neka jedan bude Dominik Mavra iz Karpoša koji je odigrao fantastično prve dve utakmice, ali je treću potpuno podbacio. Verujemo u njega protiv FMP-a u Beogradu.

Drugi neka bude Brendon Džeferson iz Olimpije, taman nam je ostao i "kusur".

Evo i naše ekipe:

fantazi

Da vas podsetimo, nije dozvoljeno prijavljivanje niti takmičenje mlađima od 18 godina. OVDE se možete prijaviti za takmičenja ukoliko ste stariji od 18, a sve se igra pod pokroviteljstvom kladionice "Soccer".

Ne propustite