ABA - 'Fantazeri', dužni ste Bilanu piće

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.12.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net

Ukoliko ste za vikend zaradili novac na Fantasy Nova ABA ligi dužni ste da centru Cedevite "platite piće". Miro Bilan je bio najkorisniji igrač 14. kola sa neverovatnim indeksom od čak 37 poena.

abaliga.com/Cedevita/MarinSušić
abaliga.com/Cedevita/MarinSušić

Povezane vesti

Derbi susretom u Sremskoj Mitrovici između Mega Leksa i Crvene zvezde Telekom spuštena je zavesa na 14. kolo regionalne košarkaške lige, a samim tim i na takmičenje u Fantasy Nova ABA ligi.

Minulo kolo bilo je specifično zbog činjenice da je na dve utakmice igran produžetak što je mnogim igračima dalo prostora da poprave svoj učinak, a od toga su i učesnici Fantasy Nova ABA lige mogli da profitiraju.

Koliko produžeci mogu da budu korisni za igrače Fantasy Nova ABA lige najbolje pokazuje primer centra Cedevite Mira Bilana koji je za 45 minuta sakupio 37 indeksianih poena i tako poneo titulu najkorisnijeg igrača 14. kola regionalne lige!

Pogled na timove koje ste sačinjavali za 14. kolo jasno pokazuje da mnogi od vas ne žale novac kada je Miro Bilan u pitanju jer centar Cedevite iz nedelje u nedelju blista na parketima širom regiona.

Koliko je učinak Mira Bilana bio značajan za "fantazere" najbolje pokazuje podatak da je dobitniku prve nagrade na turniru "ABA Liga 14. Kolo - 10.000 din garantovano, učešće 50 dinara" centar Cedevite doneo gotovo četvrtinu poena!

Ukoliko ste čitali našu najavu pred mečeve 14. kola mogli ste da vidite da smo vam preporučili neke od igrača koji su zablistali. Kao primer ćemo navesti Nikolu Ivanovića (31 pts), Ivana Radenovića (29 pts) i Danila Nikolića (20 pts).

Naš tim je ove nedelje bio na deobi 12 pozicije sa 118 poena što znači da smo vam dali dobre savete koje ste uz nekoliko ličnih tipova mogli da unovčite.

Novu priliku da zaradite na svom poznavanju košarke imaćete tokom poslednjeg kola grupne faze Evrolige a sve o turnirima koje Fantasy Nova organizuje u tom takmičenju možete pronaći OVDE!

Narednog vikenda ponovo će se u ponudi naći turniri vezani za ABA ligu pa vam preporučujemo da pratite naše tekstove i savete kako bismo zajedničnim snagama sastavili tim koji će nekom od "fantazera" donetu sjajnu zaradu.

Ne propustite