ŽRK Radnički - U novu godinu sa još većim ambicijama

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.01.2015.
18:52
Izvor: Sportske.net, ŽRK Radnički

Na svečanom novogodišnjem koktelu koji je organizovan u novootvorenim prostorijama ŽRK Radnički u Kragujevcu uz prisustvo zvaničnika grada i RSS govorilo se o ambicijama kluba pred nastavak sezone.

Zoran Petrović
Zoran Petrović

Povezane vesti

ŽRK Radnički napreduje iz godine u godinu, a ambicije ovog kluba su, čini nam se, nikada veće. Aktuelne šampionke države, popularne "Tigrice sa Lepenice" napašće i ove godine prvo mesto u državnom šampionatu Srbije, ali i nacionalni kup.

U novim prostorijama ovog kluba (VIP sala i trofejna sala) organizovan je novogodišnji koktel u cilju predstavljanja daljih ambicija ovog kluba u domaćim, ali i u evropskim takmičenjima.

Koktelu su, pored rukometašica Radničkog i članova uprave, prisustvovali i zvaničnici grada na čelu sa Radomirom Nikolićem, novim gradonačelnikom grada Kragujevca, pomoćnik gradonačelnika za sport Nikola Urošević i član Gradskog veća za vanprivredu Boris Kovačević, direktor Super lige Vladislav Jovanović, predsednik nadzornog odbora Rukometnog saveza Srbije Dragan Jaćović, kao i predstavnici medija.

"Pratim i gledam Vaše utakmice koliko mi vreme dozvoljava,ali sam upućen u rezultate i uspehe koje postižete i kako reprezentujete klub i grad kako u zemlji tako i u Evropi. Imaćete i dalje našu svesrdnu podršku jer vašim igrama i organizacijom kluba to i zaslužujete. Na Vama je da vredno trenirate i nastavite da pobeđujete, a na nama da to ispratimo.

Drago mi je da iz Vaših redova imamo najboljeg sportistu Kragujevca, Jovanu Risović i najbolju domaću rukometašicu, Anđelu Janjušević. Dobra je ideja da otvaranjem ovih salona možemo da se upoznamo sa svim uspesima kluba i u prijatnoj atmosferi provedemo određeno vreme.
", rekao je gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić.

zrk radnicki
foto: Zoran Petrović

Gostima se kasnije obratio i direktor Superlige Srbije, Vladislav Jovanović.

"Drago mi je što sam Vaš gost. Radnički je izrastao u veliki klub i ovo je samo prirodan sled događaja. Otvaranjem trofejnog i VIP salona ste otišli jedan stepenik više u organizaciji i funkcionisanju.

Nama u savezu je drago da imamo klub koji postiže sve bolje rezultate i podiže standarde. Želim Vam puno uspeha u daljem radu i nastavku sezone.
", rekao je Jovanović.

Bilo je reči i o finansijskoj situaciji u gradu i klubu, a gradonačelnik je napomenuo da će grad pokušati da obezbedi novčana sredstva za putovanje u Trondhajm u Norvešku.

Radnički igra u osmini finala Kupa Kupova protiv Trondhajma 7. ili 8. februara, dok će revanš meč biti u Kragujevcu 14. ili 15. februara, a iz kluba su napomenuli da šanse za prolazak dalje nisu nerealne i da ekipa može čak i do fajnal fora koji se ove sezone igra u Istanbulu.

Ne propustite