Vučković: "Cilj je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda"

Autor: Beta Beta
petak 31.10.2014.
20:12
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Nenad Vučković nada se da će "Orlovi" iz Izraela doneti još dva boda i tako prvi deo kvalifikacija za EP završiti sa maksimalnim učinkom.

handballspain2013.com
handballspain2013.com

Povezane vesti

Rukometaš Srbije Nenad Vučković rekao je danas da je reprezentacija Srbije dovoljno iskusna i da protiv Izraela može da odigra dobar meč.

"Ako budemo ispoštovali dogovor iz svlačionice siguran sam da ćemo ostvariti ono što smo se i dogovorili. Dovoljno smo iskusni da možemo da odigramo na zadovoljavajućem nivou protiv Izraela. Cilj nam je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda, kako bismo spremnije dočekali nastavak kvalifikacija na proleće i susrete sa Islandom", rekao je Vučković.

Reprezentativci Srbije su na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine pobedili Crnu Goru, a danas putuju za Izrael gde se u nedelju sastaju sa reprezentacijom te zemlje.

"Danas krećemo na put u Izrael. Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela igra jako brz i temperamentan rukomet na čelu sa našim trenerom, međutim mi idemo da odigramo još bolju utakmicu", istakao je Dejan Perić, vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije.

Perić je dodao da u odnosu na sastav u meču sa Crnom Gorom, u Izrael neće putovati Rajko Prodanović i Strahinja Milić.

Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2016. nastavlja na proleće, kada će krajem aprila i početkom maja igrati sa Islandom u gostima i kući, zatim gostuje Crnoj Gori, a u junu će ugostiti selekciju Izraela.

Evropsko prvenstvo za rukometaše igra se u Poljskoj u januaru 2016. godine, a plasman će izboriti po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, kao i najbolja trećeplasirana selekcija sa kvalifikacija.

Ne propustite