Vesnik boljih dana - Srpski rukomet dobio novog predsednika!

Autor: Beta Beta
petak 14.10.2016.
17:22
Izvor: Beta

Dosadašnji generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković imenovan je danas za predsednika te organizacije.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Kako je saopštio Rukometni savez Srbije, na vandrednoj Skupštini RSS Božidar Đurković je od 47 glasova dobio 45, dok je dvoje delegata bilo uzdržano. 

"Jako sam srećan što sam izabran. Želim da imam podršku i ubuduće, da napravimo jedinstvo za dobrobit svih. Što se tiče izbora članova Upravnog odbora rukovodio sam se regionalnim i poslovnim principima. Opredelio sam se za manji broj od 19, koliko će UO imati, jer želim da sačuvam neko mesto u nadi da će doći do normalizacije odnosa sa ljudima iz Vojvodine i Kosova i Metohije. Nadam se da ćemo tako popuniti UO kako bismo mogli da radimo u najboljem formatu i na najbolji način, a da sve to verifikujemo na narednoj Skupštini", rekao je Đurković.

Za potpredsednike RSS izabrani su predsednik Auto-moto saveza Srbje i prvi čovek rukometnog kluba Crvena zvezda Mirko Butulija i najbolji rukometaš sveta iz 2001. godine Dragan Škrbić.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 14.10.2016
17:40

Skrbic je isto gotivan lik, nadam se da ce i on tu podjednako (po)gurati kao i Djurkovic koji je vec poodavno na rukovodecim funkcijama u vrhu rukometa...