VELEMAJSTORIJA - Srbin nasamario Hrvata i postigao gol sezone!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
14:09
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Bešiktaša, Darko Đukić uradio je nešto što se ne viđa često na rukometnim terenima. Majstorija srpskog reprezentativca ulazi u najuži krug izbora za gol godine.

pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar
pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar

Povezane vesti

Kalendarska godina samo što je počela a srpski reprezentativac Darko Đukić komotno može da se nada priznanju za najleši pogodak u 2016-oj.

Nišlija je u utakmici 10. kola grupne faze Lige šampiona sa Vespremom postigao osam golova za svoj Bešiktaš, a majstorija sa starta drugog dela igre obići će svet.

Darko Đukić je bio zadužen za izvođenje sedmerca ali mu je hrvatski golman Mirko Alilović odbranio udarac što nije pokolebalo lucidnog Srbina.

Mora se priznati da je Darko Đukić imao sreće jer mu se lopta odbila u ruke, ali to ne menja činjenicu da je izveo majstoriju kakva se retko viđa na rukometnim terenima.

Srpski reprezentativac je u letu loptu prebacio iz desne u levu ruku, da bi potom udarcem iza leđa savladao Alilovića koji se našao u čudu.

Pogledajte pa sami procenite da li vas obmanjujemo tvrdnjom da ovaj gol može da bude proglašen za najlepši u 2016. godini ili bar u tekućoj sezoni.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Monday, 15.02.2016
15:14

Mali je veliki potencijal , bice jedan od najboljih krilnih igraca na svetu

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 15.02.2016
15:11

Fantastican potez! Inace, imaju dresove slicne nasim, dodatni plus:-D