Vardar vs Barsa u polufinalu Fajnal fora Lige šampiona

Autor: Beta Beta
utorak 02.05.2017.
14:58
Izvor: Beta

Makedonski rukometni šampion Vardar igraće protiv Barselone u polufinalu završnog turnira Lige šampiona, odlučeno je danas žrebom u Kelnu.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Trener Vardara Raul Gonzales ocenio je da je Barselona kvalitetan i jak protivnik i da očekuje interesantan i težak meč, ali je naveo da skopski tim može da pobedi.

"Mi ćemo se sigurno pripremiti kako treba. Ako budemo igrali kao protv Flensburga u četvrfinalu, verujem da igrači imaju potrebno samopouzdanje, možemo da stignemo do finala", rekao je Gonzales.

U drugoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona igraće mađarski Vesprem i francuski Pari Sen Žermen.

Skopski klub prvi put učestvuje na "fajnal foru", a španskoj Barseloni to će biti četvrti nastup i jedini je tim, od četiri učesnika, koji je osvojio elitno evropsko rukometno takmičenje.

Mađarski Vesprem će četvrti put uzastopno igrati na završnom turniru Lige šampiopna, a francuski Pari Sen Žermen drugu godinu uzastopno.Ovogodišnji "fajnal for" biće održan u nemačkom gradu Kelnu 3. i 4. juna.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NEMANJA RM
Tuesday, 02.05.2017
15:59

Ajde Vardar u polufinalu ali otkud Barsa tu ,uglavnom ispadaju ranije .

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 02.05.2017
16:36

Izbacise Kil u 1/4.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 02.05.2017
15:23

Kad se setim proslo leto na more, sa Makedonca nekog pricao o rukometu. Coveku nisam mogao 2 sata objasnim kako nasa reprezetnacija nije medju boljima u svetu.