"Tigrice" dobile rivala - Bjasen ponovo u Kragujevcu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
12:13
Izvor: Sportske.net

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca dobile su rivala sa kojim će se na proleće boriti za mesto među osam najboljih ekipa u Kupu pobedika kupova.

zrkradnicki.org/ZoranPetrović
zrkradnicki.org/ZoranPetrović

Povezane vesti

U sedištu Evropske rukometne federacije (EHF) u Beču danas je održan žreb parova osmine finala Kupa pobednika kupova.

Ime srpskog šampiona našlo se u bubnju sa kuglicama zahvaljujući trijumfu koji su rukometašice Radničkog ostvarile revanš susretu trećeg kola protiv rumunskog Aleksandriona.

Voljom žreba, kragujevačke "Tigrice" dobile su rivala iz Norveške, tim koji je već gostovao u hali "Jezero" krajem septembra, kada je u gradu na Lepenici održan kvalifikacioni turnir za plasman u Ligu šampiona.

Radi se o ekipi Bjasena koja je u kvalifikacijama za LŠ doživela poraz od Podravke (31:23) a potom i od Midtjilanda (28:24).

Interesantno je da rukometašice Radničkog tada nisu imale priliku da odmere snage sa Norvežankama ali će početkom februara u dva susreta moći da se uvere gde su u odnosu na taj tim.

Ekipa Bjasena trenutno se nalazi na sedmoj poziciji norveškog šampionata sa 4 pobede, jednim remijem i 5 poraza.

Prva utakmica 1/8 finala Kupa pobednika kupova između Bjasena i Radničkog igra se 7 ili 8 februara u Norveškoj a revanš susret na programu je sedam dana kasnije u kragujevačkoj hali "Jezero".

Ne propustite