Težak žreb za "Orlove" - Srbija u grupi sa Hrvatskom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.06.2017.
20:18
Izvor: Sportske.net

Muška rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi A na predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, odlučeno je današnjim žrebom.

Epa/Jacek Bednarczyk
Epa/Jacek Bednarczyk

Povezane vesti

Jako težak posao očekuje mušku rukometnu reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, pošto "Orlovi" na današnjem žrebu nisu imali previše sreće.

Srbija je kao jedna od reprezentacija iz trećeg šešira završila u Grupi A koja će biti igrana u "Spaladijum Areni" u Splitu, a to znači da će nam rival biti selekcija domaćina!

Pored Hrvatske i Srbije u Grupi A završile su još selekcije Švedske i Islanda što znači da "Orlove" očekuje izuzetno težak posao.

Grupa B: Francuska, Belorusija, Norveška, Austrija;
Grupa C: Nemačka, BJR Makedonija, Crna Gora, Slovenija;
Grupa D: Španija, Danska, Češka, Mađarska;

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj igra se od 12. do 28. januara 2018. godine, a titulu evropskog prvaka brani selekcija Nemačke.

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Venividivici
Sunday, 25.06.2017
12:41

https://youtu.be/qiKL54iTNoM

avatar
Venividivici
Sunday, 25.06.2017
12:31

nenad Stanojević-koji su to igrači za klsu bolji od svih ostalih u grupi.evo izuzmi i nase igrače.tko je to bolji od duvnjaka,cindrića,čupića,vorija,gojuna...oni zlata i srebra imaju za izvoz..europskih naslova za koje su osobno oni zaslužni pun kufer...od srpskih igrača iznimno cijenim ilića koji je vec prestar za turnire,stojkovića koji je vrh među pivotima i vujina koji ima top u ruci,...ostalo prosjek,...ali vidjet cete i sami,..a osvojit zlatnu medalju je u najmanju ruku glupo komentirat..bilo tko,,ni mi koji smo domaćini ni koji imamo extra bar 12 igrača ni francuzi koji su trenutno vrh,realno,ne mogu govoriti o zlatnoj medalji...želim vam puno srće u splitu i ostatku hr,i u finalu izgubili od nas u zg naravno

avatar
Nenad Stanojevic
Saturday, 24.06.2017
13:37

Квалитетније играче имамо за класу у нашој групи имамо од свих наших противника само да буду здрави у групи Б Француска нема више Омајера,Нарциса тако да и ту имамо шансе за прво место ако играчи буду радили оно што Цвековић буде тражио да ураде освијићемо златну медаљу

avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
10:26

Nasa grupa je najteza, ali Francuska je jaca od hrvatske samo sto su ovi sad domacini, a i Danska je sigurno kvalitetnija od Svedske. Sta da smo dobili Francusku i Dansku? Sta da smo dobili i Spaniju koja nam uopste ne lezi? Moglo je bolje, ali je itekako moglo i gore, nije ovo smak sveta...

avatar
Futuro Capitano
Saturday, 24.06.2017
02:13

Bitno je da su momci obezbedili EP, srce na teren pa kako bude

avatar
Ton4i
Saturday, 24.06.2017
00:48

Francuzi imaju prelaku grupu,jesu trenutno vrlo snazni,ali ipak...nA u C grupi mislim da se niko nema prava zaliti :D

avatar
magister
Friday, 23.06.2017
20:36

Prosto je neverovatno da smo u ovakvoj grupi. Ovo nema veze s mozgom.

avatar
Vladanko
Friday, 23.06.2017
20:33

Mnogo tesko ali sta je tu je,srce na teren pa sta bude.Mogu da odigraju rastereceno.

avatar
Amar Zornic
Friday, 23.06.2017
20:22

Najteza grupa al imamo sanse , ova generacija ima izuzetan potencijal pre svega u napadu . Sa boljom odbranom nego sto je bio slucaj u kvalifikacijama mogli bismo i do same zavrsnice !