Terme Čatež ugostile male rukometaše iz Banjaluke (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
14:21
Izvor: Sportske.net

Tradicionalni rukometni kamp u Termama Čatež održan je i ove godine ali s tom razlikom što su mladi rukometaši iz Banjaluke čiji su domovi bili poplavljeni u maju bili specijalni gosti ovog prelepog događaja.

Foto: Nedeljka Zebić
Foto: Nedeljka Zebić

Povezane vesti

Kao i u nekoliko godina unazad, tako i ove godine Terme Čatež su od 28.06. do 02.07.2014. ugostile mlade rukometaše iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Austrije itd.

Ove godine među njima su bili i mali rukometaši iz poplavljenjih delova Banjaluke.

Terme Čatež u kooperaciji sa humanitarnom organizacijom "Hilf leben" su o svom trošku u rukometnom kampu ugostili desetočlanu ekipu Banjalučana.

Deca su mogla da uživaju u prelepom kompleksu sa bazenima, toboganima i raznoraznim zabavnim programima. Uz to su aktivno učestvovali u rukometnim treninzima sa svojim vršnjacima iz susednih zemalja.

Uz smeh i znoj dečaci su uživali u druženju, kupanju i dobroj hrani i time bar na nekoliko dana zaboravili na sve nedaće koje su ih zadesile u najvećoj poplavi zadnjih 100 godina.

Do ostvarenja ovog prelepog doživljaja došlo je uz pomoć bivših rukometaša zagrebačkog Medveščaka Emira Cese i Zdravka Gudurasa koji su ostvarili kontakt između Rukometnog kampa Terme Čatež, organizacije "Hilf leben" i malih Banjalucana.

Terme Catez

Terme Catez

Terme Catez

Terme Catez

FOTO: NEDELJKA ZEBIĆ

Ne propustite