Srpkinje zadovoljne, bod koji zlata vredi!

Autor: Beta Beta
nedelja 13.03.2016.
21:54
Izvor: Beta

Zadovoljstvo u našoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji, posle remija sa Češkom.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije, Dragica Đurić rekla je da je zadovoljna osvojenim bodom u današnjem duelu sa Češkom, koji je reprezentaciju Srbije doveo do plasmana na Evropsko prvenstvo.

"Čestitam Češkoj na odličnoj partiji večeras. Očekivala sam to. Čestitam i našim igračicama, koje su se odlično borile. Nije lako odigrati dve jake utakmice u roku od tri dana. Češka je ozbiljna reprezentacija.

Najviše sam zadovoljna zato što smo se sa ovim bodom kvalifikovali na Evropsko prvenstvo. Ubeđena sam da ćemo osvojiti prvo mesto u grupi i samim tim imati povoljniji žreb za Švedsku",
rekla je Dragica Đurić posle meča u Kraljevu.

Srbija i Češka odigrale su večeras 28:28. Srednji bek Tamara Georgijev ocenila je da je rival večeras odigrao bolje nego pre tri dana.

"Češka je prikazala mnogo bolju partiju nego u prvom meču u Zlinu. Bio je jako težak meč. Bilo je dosta oscilacija u igri. Remi je dobar rezultat jer nas vodi na Evropsko prvenstvo. Daćemo sve od sebe da u junu overimo i prvo mesto u grupi.

Želele smo oba, ali i jedan bod je zlatan. Pohvalila bih savršenu atmosferu u dvorani. Super je osećaj bio igrati u Kraljevu. Hvala ljudima iz Kraljeva, kao i svima koji su došli iz cele Srbije da nas podrže",
rekla je Tamara Georgijev. 

Ne propustite