Srpkinje bolje od Argentinki u trening meču

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.12.2015.
22:01
Izvor: Sportske.net

Ženska seniorska reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u Danskoj gde se sprema za početak prvenstva sveta.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Srbija svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu igra u subotu protiv reprezentacije Crne Gore, po mnogima jednu od najbitnijih utakmica na prvenstvu.

U sklopu priprema za SP Srbija je odigrala do sada samo jedan pravi meč i to u Brazilu protiv domaćina, a po dolasku u Dansku naša najbolja selekcija je odigrala i trening-meč sa reprezentacijom Argentine.

Prvih 20 minuta devojke su uvežbavale napad, odnosno, odbranu, dok su poslednjih 30 minuta treninga odigrale utakmicu, koja je završena rezultatom 17:9 u korist naših devojaka.


"U Brazilu smo se dogovorili da ovde odigramo prijateljsku utakmicu i zahvaljujem se reprezentaciji Argentine na tome što su nam izašli u susret i došli u Vejen. Bio je to pravi trening gde smo međusobno vežbali napada i odbranu.

Na kraju smo odigrali i utakmicu pola sata i zadovoljan sam na onome što su devojke pokazale. Iako smo dosta udaljeni pokazali smo da gajimo veliko prijateljstvo
", rekao je Saša Bošković, selektor našeg tima.

"Jako smo zadovoljni trenutnim stanjem u reprezentaciji, atmosfera je zaista sjajna, nekako porodična. Počevši sve od Brazila, gde smo odlično odigrale meč protiv domaćina. Nismo dozvolili da nas bilo šta poremeti u igri. Ovim tempom nastavljamo dalje, spremamo se za Svetsko prvenstvo i jedva čekamo da počne", istakla je Jovana Risović, čuvar mreže naše reprezentacije.

Sve o SP u Danskoj možete saznati OVDE.

Ne propustite