Srećno, devojke - Preko Italije do EP!

Autor: Beta Beta
subota 10.10.2015.
12:33
Izvor: Beta

Posle trijumfa nad Ukrajinom, naše rukometašice očekuje novo iskušenje, protiv selekcije Italije. Pobeda im mnogo donosi...

BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DS

Povezane vesti

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da očekuje tešku utakmicu sutra protiv Italije u gostima, ali da je ona jako važna, jer bi timu praktično obezbedila plasman na Evropskom prvenstvu 2016.

"Očekujem da utakmica neće biti laka. Sutrašnja utakmica sa Italijom nas 90 odsto vodi u Švedsku, jer smo Ukrajinu dobili sa devet razlike i zbog toga nam je to jako bitno. Neće biti lako, jer igramo pred njihovom publikom, ali mi smo se dobro spremili. Kako vidim devojke su spremne, nema opuštanja i očekujemo pobedu", rekao je Bošković.

Srbija je u prvom meču pobedila Ukrajinu 34:25 u prvom kolu, dok je Češka savladala Italiju 33:15. Ako Srbija sutra pobedi Italiju, a Češka Ukrajinu, plasman na Evropsko prvenstvo je obezbeđen.

"Htela bih da se zahvalim devojkama na pobedi u četvrtak. Očekuje nas utakmica sa Italijom, ukoliko igramo pametno i smatramo da ćemo iz te utakmice izaći sa pozitivnim rezultatom", rekla je Jovana Risović.

Ne propustite