Smene u Hrvatskoj posle šoka na Svetskom prvenstvu! Ni legende nisu pošteđene!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2017.
20:47
Izvor: Sportske.net, index.hr

Tek što se hrvatska reprezentacija vratila sa Svetskog prvenstva, usledila je očekivana odluka tamošnjeg Rukometnog saveza.

BETAPHOTO/HINA/Damir SENCAR/MO
BETAPHOTO/HINA/Damir SENCAR/MO

Povezane vesti

Kako danas prenose hrvatski mediji, Rukometni savez Hrvatske odlučio je da smeni i selektora Željka Babića, ali i  legendarnog Ivana Balića, Petra Metličića, odnosno kompletan Babićev stručni štab.

Ono što im je zamereno, jeste "način na koji je vođena reprezentacija", kako je to obrazložio prvi čovek Saveza Tomislav Grahovac, iako je promašeni sedmerac u poslednjoj sekundi meča protiv Norveške delio Hrvate od plasmana u finale.

Ali, kako prenosi ''Index'', nedugo posle objave ove odluke, iz HRS-a je stigla i informacija  da nisu u potpunosti otpisali Balića i Metličića, koji se ''mogu vratiti u reprezentaciju s novim selektorom, ako on tako odluči.

Kao novi/stari selektor pominje se Lino Červar, čovek koji je sa Hrvatskom ostvario najveće uspehe.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo Barsa1
Tuesday, 31.01.2017
22:33

Izgubili u rukometu na neverovatan nacin, imali dejvis kup u svojim rukama ali i tu izgubili, u kosarci od Srbije, u vaterpolu u finalu OL, veciti gubitnici.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 31.01.2017
21:58

E, sad malo ozbiljno na temu rukometa, a da se o njima radi, zasluzili su to. Sta oni to imaju u rukometu sto mi nemamo? Za fudbal znam, tu mi i dalje nismo toliko/onoliko kvalitetni koliko mislimo, ali u rukometu 100% imamo ili smo donedavno imali igrace kadre da uzmu medalje barem na svakom cetvrtom-petom velikom takmicenju:-( Jasno je da nam i tu treba mozak ekipe kao i da nam i tu treba iskusan najistureniji (citaj: pivotmen) ako ne vrhunske, a ono makar zavidne klase (to jeste vise nego solidne:)), ali mislim da sve ostalo imamo na i vise nego zavidnom nivou, smatram i da nam uopste nije trebalo puno do pre koju godinu, a mozda i gresim...

avatar
paok
Saturday, 04.02.2017
12:14

Malo sam zakasnio sa odgovorom ali nema vete. Pizas sta oni imaju a mi ne. Ovako, imaju visok plasman na svakom takmicenju, dosta medalja osvajaju. Imaju kontinuitet igranja na velikim prvenstvima. Za razliku od njih mi nemamo nista od toga, e u tome se razlikuju od nas.