Selektor Bošković: ''Moje igračice su istrošene''

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.12.2014.
07:35
Izvor: Beta

Saša Boškovć ocenio posle poraza od Francuske da je njegova ekipa istrošena i da nije odradila nijedan zajednički trening zbog povreda.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Srbija je izgubila od Francuske sa 16:27 (3:11) u Osjeku, u drugom kolu takmičenja u Grupi D na Evropskom prvenstvu koje se održava u Mađarskoj i Hrvatskoj.

"Francuska je bila mnogo bolja i zasluženo je pobedila. Postigli smo tri gola u prvom poluvremenu i to mnogo govori. Nemam šta da zamerim devojkama, stvarno su istrošene. Nismo imali nijedan trening. Francuska je bila fantastična, naročito u odbrani", rekao je selektor Bošković na konferenciji za novinare.

Rukometašica Srbije Jovana Stoiljković čestitala je Francuskoj na pobedi.

"Mi nismo imali rešenja u napadu. Pokušaćemo da se okrenemo sledećem meču sa Slovačkom i da pokušamo da ga dobijemo", rekla je ona.

Selektor Francuske Alan Porte smatra da je utakmica bila veoma dobra.

"Veoma sam ponosan. Čestitao bih Srbiji na fer igri. Ovakva utakmica se ne pobeđuje slučajno", rekao je Porte.

Rukometašica Francuske Nina Kamto priznala je da je veoma srećna zbog pobede.

"Srbija ima dobar tim, ali je mnogo snage potrošila u prvoj utakmici sa Crnom Gorom. Verovatno zato nije imala snage u ovom meču", zaključila je Kamto.

Podsetimo, u prvom kolu Srpkinje su poražene od Crnogorki, a narednu utakmicu na EP Srbija će igrati u petak u 20.15 sa Slovačkom.

Ne propustite