Rukometašice Srbije na prijemu kod Dodika

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.10.2014.
02:05
Izvor: Beta

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik priredio je u sredu u Banjaluci svečani prijem ženskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije kao znak podrške rukometu i saradnji dva Saveza.

BETAPHOTO/Agencija Headline/Borislav Zdrinja/DS
BETAPHOTO/Agencija Headline/Borislav Zdrinja/DS

Povezane vesti

Prijemu su prisustvovale rukometašice Srbije, članovi stručnog štaba, predsednik Rukometnog saveza Srbije (RSS) Velimir Marjanović i predstavnici Rukometnog saveza Republike Srpske i njihove igračice.

"Veliku čast i zadovoljstvo nam je priredio prijem predsednika Republike Srpske. Pozvao nas je da u Banjaluci ubuduće organizujemo pripreme pred neko takmičenje. Ukupni utisak nakon utakmice je sjajan", istakla je kapiten reprezentacije Andrea Lekić.

Rukometašice Srbije predsedniku Republike Srpske poklonile su knjigu i plaketu RSS.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je sinoć u hali Borik u Banjaluci odigrala prijateljsku utakmicu sa seniorskom selekcijom Republike Srpske.

Revijalna utakmica označila je nastavak ostvarenja programa specijalne saradnje između dva Saveza. Do sada su održane zajedničke sednice najviših organa oba Saveza, zajednički kampovi, utakmice muških seniorskih reprezentacija, a posle ove sledeći dogadjaj je turnir za srpskog klupskog prvaka u rukometu sa po dva najbolja tima iz Srbije i RS.

Rukometašice Srbije posle prijema otputovale su za Umag, gde će od 9. do 11. oktobra učestvovati na pripremnom turniru za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Madjarskoj.

Evropsko prvesntvo u Hrvatskoj i Mađarskoj održaće se od 7. do 21. decembra, a selekcija Srbije igraće u Grupi D u Osijeku sa reprezentacijama Crne Gore, Francuske i Slovačke.

Ne propustite