Povreda sprečila "Terminatorov" povratak

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.03.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Peruničić registrovan je u RS Srbije kao pojačanje crveno-belih ali će na povratnički debi morati da sačeka oko tri nedelje zbog povrede koju je pretrpeo na treningu.

rkcrvenazvezda.rs
rkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vest da se će se Nenad Peruničić reaktivirati i ponovo obući dres Crvene zvezde dočekana je sa iznenađenjem a mišljenja oko toga da li je pametno da se "Terminator" vraća na teren nakon skoro 10 godina koje je proveo u penziji bila su podeljena.

Uprkos velikoj želji koju je Peruničić pokazao njegov povratnički debi moraće da bude odložen bar za dve nedelje nakon povrede koju je u utorak pretrpeo na treningu.

Strateg crveno-belih uigravao je akciju sa svojim izabranicima-saigračima a onda je došlo do pucanja mišića. Lekarskim pregledom utvrđeno je da se radi o povredi koja iziskuje najmanje tri nedelje pauze ali popularni "Terminator" ne odustaje.

"Moram da pauziram tri nedelje ali nema odustajanja. Čim prođu terapije i budem se osećao dobro, obući ću Zvezdin dres. Nadam se da ću moći da zaigram u plej-autu" konstatovao je Peruničić a prenosi "Sport".

Da li ovakvu odluku Nenada Peruničića treba tumačiti kao tvrdoglavost ili upornost ostavljamo vam da sami protumačite ali niko ne može da mu ospori veliku želju da pomogne voljenom klubu u teškoj situaciji.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 05.03.2015
12:04

Inače, Partizan je kod kuće odigrao nerešeno u četvrtfinalu Kupa protiv Radničkog, a rezultat je bio 26:26. Revanš je za 20 dana.