Platio da ponovo zaigra za Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.03.2015.
11:21
Izvor: Sportske.net

Kako vreme odmiče Vujoševićeva izjava vezana za "časove ljubavi" sve više dobija na težini pošto osim navijača i vrhunski sportisti pokazuju šta znači nositi Partizan u srcu.

seha-liga.com
seha-liga.com

Povezane vesti

Aktuelno stanje u srpskom sportu takvo je da čak i klubovi koji bi po pravilu trebalo da budu profitabilni grcaju u dugovima. Za one "manje" novca gotovo i da nema pa ne čudi podatak da se KK Partizan NIS i RK Partizan nalaze na rubu egzistencije.

U takvim okolnostima svaki vid finansijske pomoći je krupan zbog čega će košarkaški klub naredne nedelje dobiti malu novčanu injekciju nakon revijalne utakmice "Partizan za Nas", dok su u rukometnom klubu igrači ti koji pomažu sa svih strana.

Pisali smo već o tome kako je Ivan Dimitrijević prilikom odlaska u Austriju ostavio novac da bi crno-beli isplatili dugove i dobili mogućnost da registruju novopridošle igrače.

Takav gest omogućio je Partizanu da registruje Pilipovića i Pavića ali je Mijajlo Marsenić ostao na čekanju usled nedostatka novčanih sredstava da se skopskom Metalurgu isplati obeštećenje i plati sertifikat.

Uprkos činjenici da je zimus imao sjajne ponude raznih timova Marsenić je odlučio da se vrati u "svoj" Partizan a obeštećenje Metalurgu platio je sam!

Reprezentativac Srbije tako je praktično platio da bi ponovo zaigrao za Partizan što je gest kakav na ovim prostorima ne viđamo često.

Pomenuti postupci Ivana Dimitrijevića i Mijajla Marsenića trebalo bi da donesu dobru karmu na Banjicu jer tolika ljubav koju igrači pokazuju prema voljenom klubu treba da bude nagrađena plasmanom u Superligu za koji se crno-beli bore u nastavku sezone.

Ne propustite