Perić: "Želimo da Mađarima nametnemo svoju igru"

Autor: Beta Beta
sreda 08.06.2016.
16:15
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Dejan Perić rekao je danas da njegova ekipa želi da nametne svoju igru selekciji Madjarske u predstojećem meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Francuskoj.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

"Želimo da, kada počne duel, pariramo na pravi način Mađarima i utičemo našim taktičkim zamislima na njih, da jednostavno nametnemo svoju igru. Postoji veliki motiv kod svih nas i želja da ovu akciju završimo na najbolji mogući način, a to je jednostavno produkt i radne atmosfere i našeg tima koji ima veliku želju da ispuni zacrtane zadatke", rekao je Perić.

Prvi meč baraža između Srbije i Mađarske igra se u petak u Kraljevu.

"Radi se o ekipi koja je sastavljena od igrača iz dva madjarska kluba. Vode ih španski treneri, pa i reprezentaciju vodi španski stručnjak. Sve što krasi ta dva kluba, uz igru koja je dominantna, krasiće i reprezentaciju Madjarske, jer je kratkak vremenski rok za pripreme", rekao je Perić.

"Insistiraće na igri sa dva pivotmena i ostavljanju prostora dominantim igračima za pravljenje viška, kako bi se naši igrači dovodili u tešku situaciju u odbrani. Tu su i odredjeni detalji u kojima će naš protivnik pokušati da nas iznenadi potencirajući odredjene slabosti koje smo pokazali. Pokušaće da nas rani i poremeti kad i gde je to moguće. Ali, verujem da ćemo sve to da predupredimo", dodao je Perić.

Prva utakmica baraža igra se u petak od 18.00, a revanš pet dana kasnije u Vespremu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vicariuosly
Wednesday, 08.06.2016
17:00

Da za promenu probamo da igramo kroz sredinu? Ne daj boze da probamo da koristimo krila i kontre. Pu pu pu!