Perić promovisan u selektora "Orlova"!

Autor: Beta Beta
utorak 10.02.2015.
19:58
Izvor: Beta

Rukometni savez Srbije imenovao je Dragana Perića za novog selektora muške seniorske reprezentacije, saopšteno je danas.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije odlučio je u utorak da funkciju selektora muške seniorske reprezentacije nastavi da obavlja Dejan Perić koji je privremeno postavljan na tu funkciju pre početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Dejan Perić do sada je obavljao funkciju vršioca dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a na osnovu rezultata koji je postigao, kao i onoga što je pokazao odlučeno je da samo dođe do preimenovanja funkcije u selektora. Uveren sam da će on nastaviti da svoj posao obavlja kao i do sada", rekao je predsednik RSS Velimir Marjanović.

Na današnjoj sednici Upravnog odbora RSS usvojen je i predlog o kupovini poslovnog prostora na Novom Beogradu u poslovnom objektu "West End" u ulici Tošin Bunar 272, gde će biti nove kancelarije RSS.

Marjanović je kazao da je kupovinom prostora, RSS rešio višegodišnji podstanarski život, jer su kancelarije Saveza godinama unazad bile u iznajmljenim kancelarijama i da je red da Savez koji je peti na Svetskoj rang listi i aktuelni viceprvak sveta dobije svoje prostorije.

"Sa novim znakom Saveza koji je usvojen povodom 65. godina Saveza, kupovina prostora je nastavak tog novog ciklusa. Novac za kupovinu je Savez obezbedio iz sopstvenih izvora i rezultat je devetogodišnjeg uspešnog poslovanja saveza posebno u organizaciji Evropskog i Svetskog prvenstva", rekao je Marjanović.

Na sednici UO, teme dnevnog reda bile su i aktivnosti reprezentativnih selekcija, utvrđivanje predloga stipendista RSS, usvojen je finansijski plan RSS za 2015. godinu, iznet je izveštaj o sprovedenim takmičarskim aktivnostima u jesenjem delu sezone i tekuća pitanja.

Ne propustite