Ono kad ti reprezentativac dođe ''mortus pijan''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.11.2014.
23:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Selektor naše rukometne reprezentacije Dejan Perić otkrio nove, skandalozne detalje u vezi sa nedavnim izbacivanjem golmana Strahinje Milića iz nacionalnog tima.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Podsetimo, sve se dogodilo posle pobede nad Crnom Gorom u beogradskom ''Pioniru'', na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Dejan Perić je odlučio da igračima dozvoli izlazak u grad, kako bi se malo opustili i proslavili trijumf, ali i kako bi proverio da li će biti onih koji će izigrati njegovo poverenje.

I, nažalost, bilo ih je.

U pitanju je golman Strahinja Milić, koji je, umesto u dva sata posle ponoći, stigao u zoru i selektor je odlučio da ga odmah odstrani iz nacionalnog tima.

Milić se zatim oglasio u medijima, braneći se kako je bilo još onih koji su bili pod dejstvom alkohola, ali da je samo on kažnjen.

Međutim, u današnjoj izjavi ''Novostima'', a posle nove pobede naše reprezentacije u Izraelu, selektor Dejan Perić je otkrio još frapantnih detalja o celom slučaju.

''Milić nije bio u stanju ni da se potpiše! Kada smo ga jedva nekako probudili, umesto svog imena napisao je - četiri šestice!? Doktor reprezentacije nije znao šta da radi, da li ga vodi u Hitnu pomoć, jer skoro da nije bio pri svesti. Onda je zaspao, a ni šest sati sna mu nije bilo dovoljno da se otrezni. Pijan je došao i na ručak'',
tvrdi Perić, a prenose ''Novosti''.

Šta reći...?

Ne propustite