Okupili se "Orlovi", Ratko Nikolić među pozvanima!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.06.2017.
15:17
Izvor: Sportske.net, Rukometni savez Srbije

Reprezentacija Srbije u naredna dva meča odlučuje o plasmanu na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

ratkonikolic.com
ratkonikolic.com

Povezane vesti

Jovica Cvetković, selektor naše rukometne reprezentacije, okupio je naše najbolje rukometaše pred ključne duele za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Naš tim igra protiv Poljske u Nišu u sredu, 14. juna, a potom za četiri dana gostuju Belorusiji.

Upitni su nastupi Marka Vujina i Draška Nenadića, a na spisku Jovice Cvetkovića nalazi se i prvi kapiten reprezentacije Srbije i čovek koji je dva puta bio najbolji pivotmen sveta, Ratko Nikolić.

"Trudimo se da pozovemo svakoga ko je od pomoći. Za Rumune je to bio Čutura, koji igra tamo i dobro ih poznaje. Sada je Ratko sa nama, koji je odigrao izuzetno važnu ulogu u stvaranju reprezentacije koja je 2012. godine osvojila srebrnu medalju. On još uvek igra rukomet i dobro to radi. Želimo da se oprostimo od kapitena na dostojanstven način.

To ne znači da neće imati i ulogu na terenu, jer još uvek ne znamo na koje ćemo igrače moći da računamo za put u Belorusiju. Kraj je sezone, veliki su napori, plašim se kada mi zazvoni telefon, da neko još ne otkaže. U reprezentaciji su oni koji to zaslužuju. Sve radimo u cilju uspeha
", rekao je Jovica Cvetković.

Na spisku nema Žarka Šešuma zbog povrede, a povređeni su i Ilija Abutović, Rajko Prodanović, Darko Arsić i Aleksandar Stanojević.

Spisak reprezentacije


Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 09.06.2017
17:02
avatar
Ronaldinjo
Friday, 09.06.2017
16:55

Da li jos igra golman Stanic i ako igra gde je?

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
17:28

Da, jos uvek brani, sad je u Kataru, a klub se (u originalu) zove i pise El Jaish.

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
15:36

Stanic (Milic/Cupara)- Djukic (Radivojevic/Prodanovic), Vujin (Zelenovic/Orbovic), Petar Nenadic (Sesum/Bojinovic/Mitrovic/Manojlovic), Momir Ilic (Abutovic/Drasko Nenadic/Djordjic/Rnic), Nikcevic (Nemanja Ilic/Markovic/Vanja Ilic)- Nikolic (Marsenic/Toskic/Stojkovic).

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
15:18

Poslusao me Cvele:-D