Nenadić ljut na televiziju: ''Zar vam je Mančester važniji od reprezentacije Srbije?!''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.11.2016.
11:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Opravdana reakcija našeg rukometaša, koji je odigrao sjajan meč u Poljskoj. Nažalost, ljubitelji sporta u Srbiji to nisu mogli da vide...

Beta
Beta

Povezane vesti

Kad pobeđuješ, svi te dižu u nebesa, a kad ti je najteže, okreću ti leđa...

To su na svojoj koži osetili i naši najbolji rukometaši, koji su pre par dana odigrali odličan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, savladali su domaću Poljsku sa 37:32 na debiju novog selektora Jovice Cvetkovića.

Međutim, ovdašnjim televizijama taj meč nije bio previše zanimljiv da bi ga direktno prenosile, pa su gledaoci ostali uskraćeni da na delu vide buđenje srpskog rukometa posle višegodišnje krize.

Petar Nenadić je Poljacima dao deset golova, igrao sjajno, ali...

''Toliko stvari se vrti na TV, sramota je da jedan državni tim nije ispred Mančestera, raznih emisija, serija...

Sve i da smo najgori, da nismo u Gdanjsku ostvarili jednu od najvećih pobeda u poslednjih nekoliko godina, valjda smo zaslužili da nas nacionalna televizija prenosi. Pa, okupljamo se tri puta godišnje, zar je to previše mečeva''
, kritikuje Nenadić, a prenose ''Novosti''.

Naredni meč naši rukometaši igraju u nedelju od 17 časova u Nišu protiv Belorusije, prilika je da se ovaj propust ispravi.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jaksa123
Saturday, 05.11.2016
16:08

Ko je zelio imao je na internetu Ehf TV. Ja sam tamo gledao

avatar
Saturday, 05.11.2016
13:47

Тако је Ненаде, реци им (ако вреди причати наравно)... Битно је да ви вредно радите и побеђујете сада када после 7 година напокон имамо селектора, верујем у ову екипу!!!