Može li Srbija do podviga u Mađarskoj?

Autor: Beta Beta
utorak 14.06.2016.
15:14
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da očekuje da će njegovom timu sutra biti teško da igra protiv Mađarske revanš meč baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, ali i da će ekipa dati sve od sebe da prodje.

pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar
pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar

Povezane vesti

Mađarska je dobila prvi duel, igran u Kraljevu, sa 26:25, tako da je Srbiji potrebna pobeda sa dva gola razlike, ili sa jednom ako na utakmici bude više golova nego u prvoj.

"Mađari imaju prednost iz prvog meča. Svesni smo atmosfere kakva će da nas dočeka u  Vespremu. Neće biti lako, ali baš ta atmosfera mora da bude motiv, kako Mađarima, tako i nama. Da bi se plej-of prošao, jedna ekipa mora da bude bolja u dve utakmice, a svaki meč je nova priča. Spremni smo da ostvarimo pozitivan rezultat za rukometnu Srbiju", rekao je Perić.

Kapiten reprezentacije Žarko Šešum, koji dan posle utakmice slavi 30. rodjendan, ocenio je da pritisak može ići na ruku Srbiji.

"Verujem da će veći pritisak da bude na Madjarima, a svi su primetili da baš i nisu dobri pod pritiskom. Tada prave greške u serijama. Imaće pravi domaći teren, ali mislim da smo ekipa koja ima karakter i ume da se bori do kraja", rekao je Šešum.

Utakmica Mađarska - Srbija igra se u sredu od 20.00.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
15:29

Samo kad mi pod pritiskom delujemo besprekorno, tu nema nema ravnih:-)