Ljudi, GLASAJTE: Andrea i Dragana u izboru za idealni tim LŠ!

Autor: Dragan Milosavljević
ponedeljak 06.04.2015.
12:35
Izvor: Sportske.net

Naše rukometašice su u finalnom glasanju za najbolji tim Lige šampiona, pomozimo im da se nađu u njemu.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Naše reprezentativke koje su na "trenutnom odmoru"  od reprezenativnih obaveza, ušle su u finalni izbor kada je u pitanju najbolji tim ženske Lige šampiona u rukometu.

Sjajne klupske sezone imaju iza sebe Dragana Cvijić i Andrea Lekić.

Njihovi klubovi, Budućnost i Vardar, nalaze se na dobrom putu da se plasiraju na F4 Lige šampiona.

Budućnost je u prvom meču bila bolja od Viborga kao gost rezultatom 28-22 i nema sumnje da su veoma blizu da izbore plasman na završni turnir.

Malo teži posao imaće makedonski Vardar čije boje brani naša najbolja rukometašica i najbolja rukometašica sveta u 2013. godini, Andrea Lekić.

Vardar je u prvom meču bio bolji kao domaćin od mađarskog Đera 24-18. Moraće da odbrane prednsot od 6 golova kod neugodnog domaćina koji je aktuelni prvak Lige šampiona.

Kada su u pitanju igre u Ligi šampiona i jedna i durga imaju sjajnu sezonu i sa pravom su u najužem izboru za idealni tim ovog takmičenja.

Andrea je u dosadašnjem toku takmičenja postigla 47 golova za Vardar što je stavlja na poziciju broj 23, na listi najboljih strelaca ovog takmičenja. Naš pivot je za nijansu slabiji, nalazi se na mestu 29. sa 44 postignuta gola, što je takođe sjajan učinak.

Treća naša rukometašica, koja se nije našla u nominacijama za najbolji tim Lige šampiona, Sanja Damnjanović, postigla je u dresu Viborga 39. golova.


Ove 3 rukometašice uz Karatinu Tomašević, rešile su da bojkotuju reprezentativne obaevze dok je selektor Saša Bošković. Za dobrobit našeg ženskog rukometa, nadamo se da će se ova situacija rešiti što pre, i da će se naše najbolje igračice vratiti u nacionalni tim.

Do tada, mi Vas pozivamo da glasate za Cvijićevu i Lekićevu. Glasanje možete obaviti OVDE.

Ne propustite