Karabatić - Sa optuženičke klupe među "Svece"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.07.2015.
17:36
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac Nikola Karabatić pronašao je novi angažman samo nekoliko dana nakon što mu je izrečena kazna zbog učestvovanja u nameštanju utakmica.

psg.fr
psg.fr

Povezane vesti

Najbolji rukometaš planete Nikola Karabatić (31) karijeru će nastaviti u Pari Sen Žermenu, potvrđeno je u utorak na zvaničnom sajtu francuskog kluba.

Samo nekoliko dana nakon što mu je izrečena novčana kazna zbog učestvovanja u nameštanju mečeva Nišlija je dogovorio saradnju sa Pari Sen Žermenom koji će mu biti šesti klub u karijeri.

Kakvo je pojačanje dobio Pari Sen Žermen govori spisak individualnih priznanja, medalja i trofeja koje je tokom svoje bogate karijere osvajao Nikola Karabatić.

Francuski reprezentativac dva puta je proglašavan najboljim rukometašem planete, a sa nacionalnim timom zemlje čiji pasoš poseduje osvojio je Olimpijske igre u Pekingu i Londonu, Svetska prvenstva u Hrvatskoj, Švedskoj i Kataru, ali i Evropske šampionate u Švajcarskoj, Austriji i Danskoj.

Ligu šampiona osvajao je tri puta, poslednji put tokom tekuće godine sa ekipom Barselone koju je napustio tako što je otkupio svoj ugovor.

U trofejnim vitrinama ima titule francuskog šampionata, kupa, liga kupa, superkupa, a ista odličja osvajao je igrajući u Nemačkoj i Španiji.

Ne propustite