ISTORIJA: Srpski i kosovski klub na megdanu u Čelendž Kupu!

Autor: Miloš Marković
petak 16.10.2015.
14:48
Izvor: Sportske.net

Kragujevački Radnički svoj evropski pohod u takmičenju Čelendž Kupa i to protiv ekipe sa Kosova!

rkradnicki.com
rkradnicki.com

Povezane vesti

Ovaj duel će se održati u Danilovgradu zbog bezbednosnih razloga, a biće i prvi susret jednog srpskog i kosovskog kluba u evropskim takmičenjima, te kao takav nosi i veliku težinu.

Kragujevački Radnički dakle igra protiv Kastriotija iz Uroševca, protiv koga su označeni kao favoriti, ali će svakako morati tu ulogu da opravdaju i na terenu.

U prvom meču koji se igra danas od 17 sati nominalni domaćin je kosovski tim, a revanš meč će biti odigran već sutra od 14 časova.

Rukometaši Radničkog se raduju početku evropskog takmičenja.

"Ovo je poseban osećaj. Radovao sam se šansi da debitujem u evro takmičenju i sada konačno imam priliku i to u svojoj zemlji. Ovo je velika šansa i velika odgovornost, ali smatram da sam spreman da odgovirm na izazov. Imao sam šansu da ove sezone u Super Ligi osetim igru i kvalitet i želim da napredujem i razvijam svoju igru i dalje – Čelendž Kup je prava prilika za to."

"Mnogo se promena desilo u ekipi i to sam video kao svoju šansu da pokažem svoje mogućnosti. Želim da pružim maksimum. Iskoristiću svaki minut koji mi bude pružen u želji da pomognem ekipi.
", rekao je Luka Radović.

Ne propustite