Hrvati u neverici, selektor čeka šta će žena da mu kaže...

Autor: Beta Beta
nedelja 29.01.2017.
10:38
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Željko Babić rekao je da je za poraz njegove ekipe u meču za bronzu na Svetskom prvenstvu protiv Slovenije presudan bio umor.

BETAPHOTO/HINA/Damir SENCAR/MO
BETAPHOTO/HINA/Damir SENCAR/MO

Povezane vesti

Rukometaši Hrvatske izgubili su sinoć u Parizu od Slovenije sa 30:31 u utakmici za treće mesto na Svetskom prvenstvu.

"Presudio je umor, moji igrači su bili mrtvi, više nisu mogli ni da hodaju... Igrali smo odlično 40 minuta, a potom smo fizički jako pali. Nismo se vraćali u odbranu i Slovenci su to iskoristili. Napad nije bio problem, samo odbrana. U završnici se i te kako osetio umor od utakmice s Norveškom, kao i mladost mojih igrača"
, rekao je Babić, prenosi agencija Hina.

"Nismo uzeli medalju, ali smo igrali u polufinalu. Ono što je vredno jeste da smo u Francuskoj promovisali neke mlade igrače, koji će s onom dvojicom-trojicom koji su otpali zbog povreda, činiti odličnu reprezentaciju za Evropsko prvenstvo za godinu dana u Hrvatskoj. Ne moramo da se brinemo za budućnost hrvatskog rukometa", kazao je Babić.

Na pitanje da li će ostati na klupi Hrvatske, on je kratko odgovorio: "Razgovaraću sa suprugom".

Rukometaš Hrvatske Domagoj Duvnjak za poraz nije krivio umor zbog utakmice s Norvežanima u polufinalu.

"Mislim da nije presudio umor. Ne znam, u šoku sam. Igrali smo odlično 40 minuta, a onda smo neobjašnjivo stali u napadu i primili nekoliko lakih golova iz kontri i polukontrii. Trebalo je više da uradimo, imali smo priliku", rekao je Duvnjak.

Za titulu prvaka sveta večeras će se boriti rukometaši Francuske i Norveške. 

Ne propustite