Glavu gore, devojke! Biće to bolje...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.12.2014.
23:12
Izvor: Beta

Poraz od Crne Gore na startu Evropskog prvenstva teško je pao našim rukometašicama, ali verujemo da će uspeti brzo da se oporave i u narednim mečevima ostvariti bolje rezultate.

Beta/AP Photo / Trond Reidar Teigen, NTB scanpix
Beta/AP Photo / Trond Reidar Teigen, NTB scanpix

Povezane vesti

Pivotmen rukometne reprezentacije Srbije Dragana Cvijić izjavila je posle poraza od Crne Gore da je pobedio bolji, a da se njena ekipa potrudila i da sada mora da razmišlja o narednom protivniku.

Srbija je izgubila od Crne Gore sa 19:22 (8:10), u prvom kolu takmičenja u Grupi D na Evropskom prvenstvu.

"Ništa... Bolji protivnik je pobedio, nemam šta da kažem. Dali smo sve od sebe. Potrudili smo se, nismo uspeli, idemo dalje. Moramo sada da mislimo o Francuskoj i to je to", rekla je uplakana Cvijićeva, koja je posle utakmice otišla da snimi povređenu šaku.

Bek reprezentacije Srbije Sanja Damnjanović ocenila je da je njena ekipa tek u drugom poluvremenu odigrala bolje u napadu.

"Dosta smo primili golova od pivotmena, od koga smo najmanje očekivali, ali to tako uvek bude. Neću da komentarišem suđenje", rekla je Damnjanović.

Ona je dodala da nijedan trening nije vežbala na srednjem beku i da treba vremena da se to poveže.

"Biće bolje, glavu gore. Ko zna zašto je ovo dobro. Nije moglo bolje. Kako su svi govorili da ćemo da izgubimo 15, 20 razlike da izgubmo... Naravno da nismo zadovoljni. Mislim da nismo imali toliko tehničkih grešaka, koliko je bilo probijanja", rekla je Damnjanović.

Jedna od najboljih igračica Crne Gore Katarina Bulatović naglasila je da je prva utakmica najteža i da se njena ekipa namučila protiv Srbije.

"Presrećna sam što smo pobedile. Verujem da ćemo preneti dva boda. Nismo igrali sjajno, ali to se očekivalo, jer je prva utakmica. Bilo je puno grešaka, koje ćemo gledati da ispravimo u narednim mečevima", rekla je Bulatović.

Na Evropskom prvenstvu sutra je slobodan dan, a naredni meč Srbija igra u sredu sa Francuskom.

Ne propustite