EP - Pobedi ili pakuj kofere! (18.15)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.01.2016.
11:26
Izvor: Sportske.net

Muška rukometna reprezentacija Srbije večeras igra odlučujuću utakmicu za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Poljskoj. Računica je jasna pošto samo pobeda nad Makedonijom "Orlove" ostavlja u trci za olimpijsku vizu.

pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar
pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar

Povezane vesti

U utorak uveče na programu su mečevi trećeg kola prve faze Evropskog prvenstva u grupama "A" i "B", što znači da ćemo večeras saznati da li naš nacionalni tim ide dalje ili se vraća kući.

Srbija će u okviru 3. kola grupe "A" odmeriti snage sa selekcijom Makedonije, a samo pobeda vodi naše najbolje rukometaše u drugu fazu takmičenja.

"Orlovi" su u prva dva kola pretrpeli dva poraza, od Poljske i Francuske, a isti učinak imale su i naše južne komšije i večerašnji rivali, s tim što Makedonci imaju bolju gol razliku pa bi im ih i remi sa Srbijom odveo u dalji tok takmičenja.

Pred večerašnju utakmicu sa Makedonijom redove našeg nacionalnog tima samovoljno je napustio golman Slaviša Đukanović što bi moglo da uruši atmosferu unutar ekipe ali bi u isto vreme moglo da ima pozitivan uticaj na naše momke.

Izabranici Dejana Perića već su nam pokazali da su kadri da namuče i one najbolje reprezentacije na turniru zbog čega verujemo da bi večeras mogli da ostvare preko potrebnu pobedu.

Najveća opasnost "Orlovima" preti od Kirila Lazarova i Stojančeta Stoilova ali zato Srbija ima svog "ministra Stanića" koji u redovima reprezentacije Makedonije uživa veliko poštovanje.

Podsećamo da je prolaz u drugu rundu takmičenja preduslov da naša reprezentacija ostane u trci za mesto koje vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Utakmica trećeg kola grupe "A" između Srbije i Makedonije igra se u od 18.15 u Krakovu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 19.01.2016
16:08

Mozda je i dobro sto nam remi ne bi bio dovoljan, psihologija je cudo...

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 19.01.2016
12:53

Ubedjen sam u pobedu , samo hrabro

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 19.01.2016
15:33

I ja verujem u prolaz dalje