'Corpus delicti' - Ovako smo pokradeni u Poljskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.01.2016.
20:04
Izvor: Sportske.net

Rukometnu reprezentaciju Srbije ništa neće vratiti na Evropsko prvenstvu sa kog smo "oterani" usled pljačke arbitara, ali zarad istine treba pogledati ovaj krunski dokaz koji pokazuje da su "Orlovi" pokradeni.

pol2016.ehf-euro.com/UrosHocevar
pol2016.ehf-euro.com/UrosHocevar

Povezane vesti

Muška rukometna reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Poljskoj posle prve runde takmičenja pošto je pretrpela dva poraza i odigrala nerešeno sa Makedonijom.

Upravo je remi sa Makedonijom presudio da "Orlovi" spakuju kofere i vrate se u Srbiju, a moglo je da bude drugačije da naši reprezentativci nisu pokradeni.

Na stranu tendenciozno suđenje tokom čitavog meča, pred vama se nalazi poslednji napad reprezentacije Makedonije iz kog su naši rivali postigli izjednačujući gol iako je akcija trebalo da bude zaustavljena u startu.

"Kao najdrastičniji primer koji je direktno uticao na ishod utakmice kada je protivnička ekipa postigla apsolutno neregularan gol (objašnjenje situacije: krilni igrač koji kasnije postiže gol, prvo čini prestup pre izvođenja početnog bacanja gde stiče nedozvoljenu prednost, zatim isti taj krilni igrač nedozvoljeno koristi prostor van terena protrčavajući 'kroz aut' i ponovo stiče nedozvoljenu prednost, da bi na kraju isti igrač 'uhvatio zalet' izvan terena (žargonski rečeno 'iz kornera') čime stiče nedozvoljenu prednost koja je drastično uticala na postizanje gola)" stoji u objašnjenju Zajednice sudija i kontrolora RS Srbije.

Pogledajte i sami se uverite u tvrdnje da je Srbija drastično oštećena!

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BobRock
Saturday, 23.01.2016
22:20

I sta cemo sad, jeste stvarno stoji u nasem delu polja, ali necemo dobiti nista. Bilo je tu jos nekih stvari tokom same utakmice, mi prakticno nismo mogli da se odbranimo celo drugo poluvreme, posebno na plus jedan za nas, ali naravno tu mora dodati i nasu katastrofalnu odbranu. Kad se sve to sabere, dovoljno da ne pobedimo!

avatar
Saturday, 23.01.2016
01:17

Aj da je samo to...

avatar
micasso
Friday, 22.01.2016
22:04

Prestup je napravljen prilikom kretanja sa centra i tu nema price... ova prica o kretanju kroz aut i korner je bezveze... to se radi i to prolazi kod svih sudija... ja sam 15 godina igrao rukomet upravo na lijevom krilu i takve stvari mi nikad nisu sudjene... i sad bez zezanja, da li stvarno mislite da je igrac zbog ovoga dobio neku veliku prednost u odnosu na odbranu ili je prosto odbrana zaboravila na krilo koje niko nije cuvao?

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.01.2016
21:54

sta nam to sada vredi

avatar
REVOLT SPT
Friday, 22.01.2016
21:12

Neka, dobili su oni po tamburi juce, ali ne bismo ni mi bas bolje prosli, barem ne mnogo bolje:-P