Zvezda čeka Tajgerse, Partizan na Čairu!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.04.2015.
17:42
Izvor: Sportske.net, ragbiliga.rs

Predstojećeg vikenda igraju se dva meča 4. kola Prve lige Srbije u ragbiju 13.

ragbiliga.rs
ragbiliga.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Crvena zvezda u subotu 4. aprila (12.00) na terenu Sportskog centra Inge na Zvezdari dočekuje Tašmajdan Tajgerse, dok trenutni lider šampionata Partizan dan kasnije u istom terminu gostuje Radničkom iz Niša na pomoćnom terenu Sportskog centra Čair.

Zvezda u gradski derbi ulazi nakon što je prošle nedelje ostvarila prvi trijumf u prvenstvu protiv Nišlija. Sezona je za branioca titule počela je loše jer su posle poraza u Superkupu Srbije, crveno-beli izgubili i večiti derbi protiv Partizana.

Sa druge strane, nekadašnji drugoligaš za sada je bez osvojenih bodova u eliti i imaće još jedan težak meč u nizu posle duela sa vicešampionom Dorćolom prošle nedelje. U nedelju, Partizan koji jedini za sada ima maskimalnih šest bodova, gostuje povratniku u ligu, Radničkom.

Nišlije su pre dve nedelje primili preko 100 poena od Dorćola, ali su u prošloj rundi pokazali mnogo bolju igru protiv Zvezde.

Crno-beli su bez sumnje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata i uz Dorćolce su jedini i dalje ne poraženi u ligi. Poslednji meč 4. kola između Dorćola i Radničkog iz Nove Pazove odložen je i biće naknadno odigran.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke