Vučić i Nikolić čestitali kajakašima

Autor: Beta Beta
nedelja 03.05.2015.
18:31
Izvor: Beta

Sjajne rezultate su postigli srpski kajakaši na EP u češkim Račicama.

kajakss.org.rs
kajakss.org.rs

Povezane vesti

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim kajakašima i kajakašicama izuzetan uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Češkoj.

"Izuzetna mi je čast da čestitam vama, Marku Dragosavljeviću na odbrani titule šampiona Evrope, a Oliveri i Nikolini Moldovan, Dejanu Pajiću, Milici Starović i Dalmi Benedek Ružičić na bronzama koje ste osvojili na šampionatu Evrope u češkim Račicama i time postigli novi rekord", navodi se u čestitki premijera Vučića.

On je ocenio da su uspesi postignuti na EP rezultat njihove upornosti, rada i želje za uspehom.

"Uveren sam da je pred vama još mnogo takmičenja na kojima ćete, kao i do sada, postizati vanserijske rezultate", navodi se u čestitki.

Čestitkama se pridružio i predsednik Tomislav Nikolić

"Sedam puta se vijorila srpska trobojka na pobedničkim jarbolima Evropskog prvenstva. Hvala vam za taj neverovatni sportski rekord, za ponos kojim ste ispunili građane Srbije, za radost koju ste nam priredili", navodi se u čestitki predsednika Nikolića.

Predsednik je kajakašima i kajakašicama poželeo još mnogo uspeha u budućnosti.

"Ljubavlju prema svojoj zemlji i viteškim pobedama i ponašanjem, na najlepši način ste reprezentovali Srbiju i promovisali vrednosti zbog kojih nas ceo svet prepoznaje kao sportsku šampionsku naciju", navodi se u čestitki.

Srpske kajakašice i kajakaši do sada su na Evropskom prvenstvu osvojili sedam medalja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke