Srpski golferi odlični u Sidneju

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
07:45
Izvor: Sportske.net

Srpski golferi ostvarili su odličan rezultat na BMW Svetskom kupu koji je prethodnog vikenda održan u Sidneju u Australiji.

sem
sem

Povezane vesti

Ovo takmičenje predstavlja nezvanični svetski šampionat amatera i kvalifikacijama je učestvovalo oko 100.000 takmičara iz 43 zemlje sveta.

Srbiju su na finalnom turniru predstavljali Aleksandar Stojiljković u A kategoriji, Đorđe Zečević u B kategoriji i Maja Ilić u kategoriji dama.

U konkurenciji Angole, Australije, Austrije, Bahreina, Belgije, Brazila, Kanade, Kine, Češke, Egipta, Estonije, Finske, Francuske, Nemačke, Hong Konga, Indonezije, Italije, Japana, Kuvajta, Malezije, Mauricijusa, Meksika, Novog Zelanda, Norveške, Omana, Filipina, Rusije, rpski golferi ostvarili su odličan rezultat na BMW Svetskom kupu koji je  prethodnog vikenda održan u Sidneju u Australiji.

Ovo takmičenje predstavlja nezvanični svetski šampionat amatera i u kvalifikacijama je učestvovalo oko 100.000 takmičara iz 43 zemlje sveta.

Srbiju su na finalnom turniru predstavljali Aleksandar Stojiljković u A kategoriji, Đorđe Zečević u B kategoriji i Maja Ilić u kategoriji dama.

U konkurenciji Angole, Australije, Austrije, Bahreina, Belgije, Brazila, Kanade, Kine, Češke, Egipta, Estonije, Finske, Francuske, Nemačke, Hong Konga, Indonezije, Italije, Japana, Kuvajta, Malezije, Mauricijusa, Meksika, Novog Zelanda, Norveške, Omana, Filipina, Rusije, Senegala, Singapura, Slovačke, Južne Afrike, Španije, Šri Lanke, Švajcarske, Tajvana, Tajlanda, Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije

Senegala, Singapura, Slovačke, Južne Afrike, Španije, Šri Lanke, Švajcarske, Tajvana, Tajlanda, Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije i Sjedinjenih Država, reprezentacija Srbije zauzela je 18. mesto, što je za četiri pozicije bolji plasman u odnosu na prethodnu godinu.

Prvo mesto na BMW kupu sa 205 poena osvojila je Kina za koju su nastupili Đijang Fanđi, Dong Dešeng i Liu Žuoćin. Japan je bio na drugoj poziciji sa 183 poena, dok je identičan rezultat ostvarila Australija

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke