Partizanova Andrea najbolja u Kupu!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.06.2014.
22:24
Izvor: Sportske.net, newmediateam.rs

U disciplini trostav, u subotu je u Novom Sadu u finalu nacionalnog Kupa najbolja bila članica Partizana Andrea Arsović.

newmediateam.rs
newmediateam.rs

Povezane vesti

Andrea Arsović, sprska reprezentativka u streljaštvu i članica Streljačkog kluba Partizan, osvojila je prvo mesto u finalu Kupa Srbije u disciplini trostav, malokalibarska puška, koje se održava danas i sutra u Novom Sadu.

Arsovićeva je sa 446,2 kruga, iza sebe ostavila drugoplasiranu Milicu Babić i Ivanu Maksimović, koja je osvojila treće mesto.

''Bilo je ovo uzbudljivo finale, poslednja tri hica su odlučila ko će biti prvi, drugi i treći. Moram priznati da je bilo jako teško u ovakvoj konkurenciji. Čestitke Milici i Ivani na odličnom rezultatu'', izjavila je nakon uručivanja medalje Arsovićeva.

Andreu sutra očekuje nadmetanje u neolimijskoj disciplini, 60 metara ležeći, a sledećeg vikenda (5. i 6. jula) i nastup na Prvenstvu Beograda, u organizaciji Streljačkog saveza Beograda.

Arsovićeva, koja je pre dve nedelje „upucala“ bronzu na Svetskom kupu u Minhenu (disciplina 10 m vazdušna puška), na Prvenstvu Beograda će se takođe nadmetati u dve discipline – trostav i 60 m ležeći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke