Branimir Gudelj šampion Srbije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2015.
00:26
Izvor: Sportske.net

Perspektivni Branimir Gudelj okitio se titulom amaterskog prvaka Srbije u golfu.

SEM
SEM

Povezane vesti

On je posle trodnevnog takmičenja koje se održalo na golf terenima na Adi Ciganliji uspeo da održi konstantnu igru i sa rundama 72, 69 i 69 došao do ukupnog rezultata +6, što mu je bilo dovoljno za titulu.

Drugo mesto na Serbia Openu zauzeo je Ilija Đurđević koji je sjajno odigrao trećeg dana, dok je treća pozicija pripala Mihailu Dimitrijeviću, lideru posle dve runde. 

''Takmičenje je bilo je veoma neizvesno do samog kraja. Igrao sam u izvanrednoj konkurenciji. Bilo je zabavno i za gledanje i za igranje. Dosta toga sam naučio kroz ovaj turnir i drago mi je da sam na kraju uspeo da stignem to titule'', rekao je Branimir Gudelj.

U kategoriji dama, trijumfovala je Ksenija Jerjomina iz Rusije sa +16 ispred Italijanke Valentine Leardi i Mihaele Gašplmajer iz Austrije. Nacionalna šampionka Srbije je Jefimija Đorđević. Druga je bila Tamara Palkovljević, a treća Maja Ilić.

14. IAPS je prvi golf turnir u Srbiji koji je imao bodove za Svetsku rang listu. Učestvovalo je 65 takmičara, od toga 19 dama iz 16 država.

Sezona takmičenja na terenu Golf kluba Beograd nastavlja se ovog vikenda kada je na programu novi turnir iz Masters serije, pošto će se 11. put održati tradicionalni Memorijal Knez Pavle.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke