Srbija u kanalu - Australija dobila "Orlove" 15 razlike!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.08.2016.
21:10
Izvor: Sportske.net

Vicešampion sveta poražen je od Australije u drugom kolu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Muška košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu grupne faze olimpijskog turnira od Australije rezultatom 95:80 (26:23, 14:20, 22:20, 33:17) čime je sebe eliminisala iz borbe za drugo mesto u Grupi A.

Početak večerašnjeg duela predstavljao je reprizu onoga što smo imali prilike da gledamo na "Super 4" turniru u Kordobi kada je reprezentacija Srbije loše otvarala mečeve sa učesnicima Olimpijskih igara.

"Orlovi" su i večeras nešto slabije ušli u meč sa Australijom pa su "kenguri" vrlo brzo stigli do maksimalne prednosti od osam poena (11:19) ali je potom usledio odgovor izabranika Aleksandra Đorđevića.

Sudijski kriterijum je od starta utakmice bio izuzetno čudan pa smo se tako nagledali svega i svačega, a utisak je bio da sudijska trojka iz "Karioka Arene" nije dorasla zadatku koji joj je poveren.

Australija je na prvu pauzu otišla sa tri poena prednosti, a Srbija do prvog vođstva stiže nakon 11 minuta igre i poena Miroslava Raduljice, najboljeg pojedinca "Orlova" na večerašnjoj utakmici.

Nakon toga se igralo poen za poen da bi Australija sredinom druge deonice napravila seriju 7:0 i ponovo stigla do nešto osetnije prednosti (30:37). Poslednja dva minuta prvog dela igre pripala su Srbiji koja pravi seriju 13:3 i na odmor odlazi sa tri poena prednosti (43:40).

Prava je šteta što trojka koju je Bogdan Bogdanović postigao sa tri četvrtine terena nije priznata pošto je šut upućen nakon poslednjeg zvuka sirene jer bi Srbija na odmor otišla sa 6 poena razlike.

"Orlovi" su treći period otvorili dosta dobro, trojkama Miloša Teodosića koje su nam donele sedam poena prednosti (49:42) koje nismo bili kadri da zadržimo na duže staze jer je igra u odbrani bila jako loša.

Držali su reprezentativci Srbije prednost u završnici treće četvrtine ali je bilo jasno da će u poslednjih deset minuta morati dobri da zapnu ne bi li stigli do trijumfa.

Na startu poslednje četvrtine na snazi je bila rezultatska klackalica ali je potom Australija napravila seriju 6:0 posle čega su "Orlovi" izgubili konce igre i iz minuta i minut bivali u sve težem položaju.

Dva minuta pre kraja "Orlovi" su imali četiri poena zaostatka (80:84) ali nova mini serija "kengura" od 5:0 pravi razliku koju naši reprezentativci nisu uspeli da nadomeste do kraja meča a ispostavilo se da je Australija napravila 15:0 i dobila poslednji period sa 33:17 što treba da zabrine selektora i stručni štab.

Srbija je tako upisala prvi poraz na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i sada je sasvim jasno da će se boriti za treće mesto u grupi.

Najefikasniji pojedinac u našem nacionalnom timu bio je Miroslav Raduljica sa 25 poena ali samo jednim skokom, a pratili su ga Miloš Teodosić sa 17 poena i 3 asistencije, odnosno Bogdan Bogdanović sa 12 poena i 8 skokova.

Na drugoj strani su se istakli Pet Mils sa 26 i Metju Delavedova sa 23 poena.

Srbija u trećem kolu igra protiv selekcije Francuske i to će biti borba za treće mesto na tabeli pošto su obe reprezentacije poražene od Australije a teško da će savladati Ameriku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

100 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lozano Jedna
Tuesday, 09.08.2016
00:11

KO IDE NA OI?
Pa najbolji. Pogledajte druge sportove. Recimo to je razlog zasto je u tenisu paklena konkurencija, svaka drzava salje NAJBOLJE. Boks recimo, SAD su slale Vajldera, UK Dzosuu... I desavalo se da mnogi od tih najboljih ''ne isplivaju'', niti tad niti kasnije u karijeri. Ali svi salju najbolje!!
A ovde Stimac, Bircevic. Pa da je LeBron rekao da hoce da ide, ali ako se pomere igre, SAD bi ih pomerile. Znaci cinjenica je da je Marjanovic morao da bude u ovom timu iako delim misljenje da ne zasluzuje. Nije on dzaba najvise placen igrac kojeg ova nacija ima. I ako neki misli da je to zbog marketinga i njegove gradje, jeste. Ali ta gradja ima uticaj na protivnicke igrace i vise nego sto mislite. Steta, trebali smo da zazmurimo i da odemo sa najjacim sastavom pa makar isao i Micov. :D Sve se lose zaboravlja ako se dodje kuci sa medaljom!! To je za Srbiju, u ljubavi nema ponosa!!

avatar
Tuesday, 09.08.2016
10:22

Sta fali Micovu? Odlican igrac, a njegov greh je daleko manji nego Bobijev...

avatar
Gigi Datome
Monday, 08.08.2016
23:37

Javlja se onaj problem koji sam pominjao jos na kvalifikacionom turniru, a to je ogroman nedostatak sutera. Kad su bili tu Bjelica i Erceg, moglo je da se igra ovako, ali sada kada na terenu nije bekovski par Teo-Bogdan, mi na terenu prakticno imamo jednog jedinog pouzanog sutera, koji je pritom i kreator. A to znaci sledece- svako ce da pomaze sa Markovica, Bircevica, Kalinica, Jovica, pa cak i Nedovica, sto prilicno umanjuje moc naseg napada i otkriva nasu najvecu boljku-a to je odbrana. Ocajni smo u odbrani, kad se pojavi selekcija sa koliko toliko potentnim napadom primamo 80 poena kao od sale. Teodosic i Nedovic ne smeju da dobijaju zajedno minute jer ne mozes da sakrijes 2 beka u odbrani. Pomoc u odbrani ne postoji, a ako je i bude, to bude rotacija sa najgoreg moguceg igraca, tj. najboljeg sutera( u par situacija su to bili Mills i Brokhof). Tako da svaka reprezentacija koja ima ok napad, za nas predstavlja ogroman problem. E sad, treba izgubiti namerno od Francuza(ovo mnogo glupo zvuci, ali sami smo krivi) i tako izbeci SAD. Potpuno je svejedno s kim cemo da igramo iz druge grupe u cetvrtfinalu jer svakako cemo morati nekog od njih da dobijemo ako zelimo medalju.

avatar
Tuesday, 09.08.2016
10:22

Problem je sto sad to isto zele i Francuzi...

avatar
Monday, 08.08.2016
23:10

Ne znam sta da kazem... Ocekivao sam mnogo bolji start nasih sportista na ovim olimpijskim igrama...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 08.08.2016
23:08

Kakve su ovi dole prave patriote nema sta,samo se pitam zasto nisu danas bili kao juce onako uz Noleta,zasluzili su i oni bar malo postovanja(pre svih selektor Djordjevic),posle svega sto su ucinili za nasu reprezentaciju.

avatar
Red blood
Monday, 08.08.2016
22:04

Brzo ste se okrenuli i poceli pljuvati sportiste.nGeneralno..mislim da je odbrana ogroman problem.nAli..i dalje sam ubedjen da smo sastav koji moze skinuti jedan veliki skalp.nProci grupu,pa onda udariti na Litvance ili Hrvate..1 pobeda u četvrtfinalu i u borbi smo za medalju.

avatar
Stef Curry
Monday, 08.08.2016
22:02

Objasnjenje citave situacije: !!!n1. Djordjevic je LOM od selektora...trenersku karijeru je poceo u Italiji gde naravno nije uradio nista bitno,u medjuvremenu PAO u kojem naravno NISTA,i dobije otkaz prvenstveno zato sto nije davao sansu mladjim igracima,sto ponavlja u REPREZENTACIJI gde nije pozvao Zagorca i manje vise Gudurica,koji bi ovaj tim doveli na bar 1.nivo vise,ali nema veze...n2. Srebro na svetskom prvenstvu nema nikakave veze sa Djordjevicem,grupu je jedva prosao,nekako se izvadio pucao od Brazila 20 razlike kao nista,a srebro je uzeo KALINIC niko drugi,on je taj koji je pokrenuo reprezentaciju sa ZAKUCAVANJEM Borusisu u facu,usrao mu se u zivot,to je momenat koji je pokrenuo reprezentaciju,a ne DJordjevic,da Kalina nije onako zakucao oljustili bi nas Grci,eventualno brazil u sledecem krugu!!!Svako ko igra kosarku zna kako takav momenat utice na tim!!n3. jebo te BOGDANOVIC. Imas najboljeg pleja na olimpijadi,najveceg genija,koji u svakom trenutku zna sta ce sa loptom,daj loptu TEODOSICU i cekaj,cekaj....koji bre Bogdanovic....1.34 do kraja timeout, 89-80 zavrsavaju se reklame i cuje se dJORDJEVIC,bOGADANE IDEMO NA PRODOR...alo bre indijanac koji prodor hvataj loptu i pali trojku u 3-oj sekundi napada,jel si lud bre...n4. propast reprezentacije pocinje u momentu kad se Bogdan i Djordjevic istripuju da je Bogdan LIDER ekipe i da treba da uzme bitne suteve,onda ide CAO reprezentaciji....iz toga moze samo da ispadne kao protiv Litvanije da se nabije u 5 igraca 15 sekundi do kraja i da usere utakmicu,ili kao danas 1 na 1 sa Andersonom koji ga usere banonom i sviraju faul za Bogdana ...WTF O.o ... djordjevicu poljubi ga u dupe sto ja dao danas trojku koja ne vazi sa 3/4 terena!!!n5. Simonovic koji ti je NAJBOLJI SUTER u reprezentaciji ne odigra ni minut,aooo bre...takvom igracu das dva puta po 5 minuta bar da igra,i za tih 10 min da uzme 7-8 suteva i da spakaje 5 trojki i molim lepo,bitno je da Bogdan igra 30 min i sutira 3/16n6 ...Djordjevicu BRAVO za Bobija,jedina stvar koja je po mom ukusu koju si uradio,sto ga nisi pozvao zato sto je majmun istripovani...n7. Kalinicu ako ne zakucas protiv Amera preko Dzordana i Pol Djordza neku vetrenjacu po faulom i pokrenes ekipu ne uradismo mi nista...od Djordjevica NISTA nema da se nadamo..!!!

avatar
zagar37
Monday, 08.08.2016
23:04

De hvalis Kalinica, katastrofa. Zagorac cini mi se povredjen

avatar
disqus_n6oU6Gbe9n
Monday, 08.08.2016
23:55

Кад си толико паметам што не играш ти или будеш селектор?

avatar
stevanstevan
Monday, 08.08.2016
21:58

Australija je jaca od nas, najrealnije pricano. Peti Mils je imao mesta u NBA, npr. Nedovic nije, isto je i sa Bejns, Bogut- Raduljica, Bircevic.. svaka cast Bogdanu, Teu i Jokicu, ostali nemaju odgovarajuc kvalitet i zato medalje nece biti, nema sanse

avatar
poljskikupanjac
Monday, 08.08.2016
21:44

prepotentnost bandoglavost tvrdoglavost sve su to karekteristike velikog saleta eee teraj te ga sto pre sa mesta trenera ee Bobi bolje i sto te nije poveo pa on te ne bi pustio da igras

avatar
kizito
Monday, 08.08.2016
21:42

Australija je mnogo jaka,kad se lomilo nismo imali resenje u odbrani.Bjelicu niko ne moze da zameni.Glavu gore,medalja nije izgubljena.U sredu protiv Francuza igramo mnogo bitnu utakmicu.Mislim da ono sto se desilo Djokovicu negativno utice na ceo nas olimpijski tim.

avatar
Wanderson Cristaldo
Monday, 08.08.2016
21:38

Bas ste poleteli,pa sta ocete,ljudi namerno kao na Svetskom 2014 ,idu na 4. mesto da bi dogurali do finala,idemo do finala momci,siguran sam u to!

avatar
mrancic
Monday, 08.08.2016
21:37

Ova olimpijada losa za Srbiju.Ako se povrate vaterpolisti,xenski tekvondo i zenski skok u dalj.Đorđević bez znanja za velike utakmice.Ovo je realnost i tako je treba prihvatiti.Još ostaje nada kod ekipa da odbojkašice mogu da iznenade.Đoković je pod utiskom reprize Vimbldona i izgubiće u dublu. I bolje.Čeka ga američka turneja.Da analizira pad u igri i na psihičkom planu.I da li mu treba Beker.

avatar
poljskikupanjac
Monday, 08.08.2016
21:37

toma grobar u riu pa gde baksuz na olimpijadi moze nesto dobro da donese cak i vaterpolisti koji su ubedljivo najaci ne mogu da pobede

avatar
Tuesday, 09.08.2016
10:25
avatar
magister
Monday, 08.08.2016
21:37

Imam utisak da nam jednostavno ništa ne ide. Verovatno je glupo pričati o sreći i nesreći, o sudbini, ali, znam da u situacijama kad se stvari ne poklapaju, treba biti izrazito oprezan, ne raditi ništa na silu i ne iskušavati i ne očekivati sreću. Čekati svojih pet minuta (koji će doći) i tad biti spreman, koncentrisan, pravi. Ovo važi za sve sportove, jer gotovo u svemu smo ispod očekivanog. Devojke izgubile posle vođstva od 18. Strpiti se, čekati, biti spreman. Nažalost, u nekim sportovima nema drugih šansi. Stisnite se, borite se! IDEMO!

avatar
Madridista
Monday, 08.08.2016
21:30

Takodje i ne mozemo ocekuvati bolje kad imamo igrace poput Macvana, Stimca, Bircevica, Simonovica, Kalinica itd. Sale nije los trener ali on misle da ce postici nesto sa njegovim inatom i to nas kosta. Ali nema veze, bitno je da imamo Stimca da atmosferu pravi i usrecuje navijace.

avatar
poljskikupanjac
Monday, 08.08.2016
21:29

ja reko da cemo bitijebani zbog sujetnog djordjevica raduljica ne moze sam svaka mu cast ali jokic ne moze da se prepozna bircevic drvo macvan nije u formi plasim se da jedino mozemo da igramo protiv timova poput venecueleili kine

avatar
Firmino LFC
Monday, 08.08.2016
21:28

Po meni je najbolje juriti to 4-to mesto zbog eventualnog izbegavanja amera pre finala, 3-će mesto nam daje lakšeg protivnika u četvrt fin. ali nas šalje na amere posle, ovako preživimo špance ili ko već bude prvi u onoj grupi i onda sa amerima ne možemo pre finala. Samo pametno odigrati grupne utakmice, dobiti kinu i izgubiti od amera i francuza, mislim da je to dovoljno za 4-to. Ali najbitnije da mi prodjemo.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 08.08.2016
21:26

Uvek protiv protivnika i sudija. Bože jedini da li ćemo ikada imati pošteno suđenje??? Australija dobila na poklon 3 tehničke i 2 nesportske, a nama sudije nisu svirale 3 nesportske i tehničku na kraju nad Jokicem! Delavedova dobio na poklon 8 slobodnih bacanja na ulaze koji su bili faul u napadu više nego ista jer čovek ne zna gde ide. Najgore OI ikada!

avatar
mosala1983
Monday, 08.08.2016
22:28

Sudije krive opet. Ljubi te selektor!

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 09.08.2016
09:34

Zato što i redakcija smatra da je tvoje ponašanje sramno, pljuvanje po reprezentaciji a nisi čak ni gledao utakmicu. Jer da jesi, ne bi ti tako pričao. Ljudi koji potezu za omalovazavanjem nazivajući nekoga klincem su ljudi bez argumenata koji su zapravo klinci. Da si ti meni živ i zdrav teško da si ti pogledao više ičega vezanog za sport od mene.

avatar
zagar37
Monday, 08.08.2016
23:09

Oduvali nas i ovako bez sudija

avatar
mosala1983
Monday, 08.08.2016
23:04

Prvo kako portal sme da objavljije komentar, bezi bre sramoto jedna. Kakav je to recnik? A moj originalni komentar u kojem ne postoji niti jedna uvreda ne objavljuje na portalu? Molim pojasnjenje. Ja sam jedno deset puta vise utakmica gledao od tebe znalce mladjani. To sto su malo sudije navlacile ne moze da ospori cinjenicu da je najzasluzniji za poraz tvrdoglavi trener koji najboljeg srpskog igraca nije poveo na turnir, a nije poveo ni odlicnog Muslija, ali zato turistu Stimca jeste.. I tacka. Ne odgovaraj na komentar ako ces da vredjas pokazi bar minimum Iinteligencije. Minimum! Objavite komentar ako bar prvi nevredjajuci niste objavili.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 08.08.2016
22:38

Beži bre sramoto jedna nisi ni gledao utakmicu.

avatar
ZoranK
Monday, 08.08.2016
21:26

Ma za koga da se igra.., za lopove.., pa nisu oni ludi igrati za drzavu kad nemaju nista od nje. Neki dan Dejan Savic fino govori da im nista nije isplaceno od poslednjeg zlata, nece ljudi jednostavno vise da igraju i tacka. Nije cudo, nemojte se cuditi ako se ne osvoji ni jedna medalja na OI, iako to najvise ocekujemo od vaterpolista, mene nece cuditi ako se nista ne osvoji. A za kosarkase vjerovatno isto se odnosi., ovim porazom jos se vise zakomplikovala situacija, ali po meni bolje je da budu 4. u grupi, neka puste i Francuze da nas pobijede, nema veze sto bi onda isli na prvog iz suprotne grupe, bar bi zaobisli Amerikance ako bi prosli cetvrtfinale. Nemojte se sikirati puno, nema se sta puno ocekivati od ovih OI, zna se i zbog cega..

avatar
Ashburton Grove
Monday, 08.08.2016
21:25

Ajmo kuci polako, da se ne brukamo vise...

avatar
Juventino SS
Monday, 08.08.2016
21:22

Možda je dobro da se osveste malo. Nema lakih poena. Idemo naši hrabro dalje.

avatar
Madridista
Monday, 08.08.2016
21:20

Ovo je realnost, koliko god mi bili kosarkaska nacija nismo toliko jaki koliko pojedini misle, mislim da za medalju nemamo sansi, eventualni ulazak u polufinale bi bio odlican, jednostavno fali nam Bjelica, nema Bobija nazalost... Jednostavno nije igra dobra, mislim da se Jokic pogresno skroz pogresno koristi, ne znam da li mu je Djordjevic rekao da mali sutira i da ide pravit blokove ili on to sam misli tako, ali znam da ne doprinosi koliko moze i da je bolji u reketu kao centar nego na krilnom centru.

avatar
Madridista
Monday, 08.08.2016
21:41

Da malo sutira*

avatar
StefanCZVYNWA
Monday, 08.08.2016
21:19

Bogdanovic nije igrac za velike utakmice.Bircevic,uzasan!Markovic i Kalinic bolje da ne igraju u napadu!

avatar
Wanderson Cristaldo
Monday, 08.08.2016
21:36
avatar
Monday, 08.08.2016
21:19

Sto bih voleo da neko isprasi ove boksere i ragbiste, samo tako. Ljudi blage veze nemaju da igraju, ali zato umeju da biju ko da su dzudisti. Nema veze za poraz, nismo zasluzili ovaku razliku, ali Australiaj napala u posednjem minutu da napuni kos, a ovvi nasi ih pustili. Vrlo ne fer igraju, a sudiju suspendovati da vise teren en vidi. Od kad ej dozvoljeno guranje ,samaranje i klizeci startovi u kosarci?

avatar
mosala1983
Monday, 08.08.2016
22:29

I tebi je sudija kriv a sta sa tvojim izjavama Sale je najbolji. Padaju u vodu? Brza zaboravljas.

avatar
Tuesday, 09.08.2016
00:24

I da SAle je idalje najbolji, jer igra Olimpijadu za Bircevicem, Markovice, Kalinicem igraciam koi ne mogu da postignu nijedan pojen na utakmici, a opet ustanju je da bude drugi na svetu cetvrti u evropi i da igr olimpijadu!

avatar
Tuesday, 09.08.2016
00:23

Nema sporta u kojem je dozvoljeno da sa obe ruke odgurnes igraca u trku, australija je dala vise poena tako i zaustavljala na sna taj nacin. Pogledaj sta je nama sudjeno ko tehnicka greska? A sta njima, pa onaj start na Jokicu covek ga osamari i jos kaze nisam. Toliko nekorektna igra, i toliki egoizam nigde nisam video. Bukvalno su mi postali najodvratnija reprezentaciaj na planeti, jos onaj delavedrolja u poslednjoj sekundi bi kreno na kos kad je Bogdanovisc samo spustio loptu kao kraj. Nikakav sportski duh za to nisu culi. Skoro svaki treci nas napad su zaustavljali faulom ali nista. Jos mi napravili ko vise faulov aod njih. Svaki kontakt sednu na naseg igraca, hvataju za ruke, pa u rukometu je to faul ne u baskeu ili su to pravila promenjena samo za ovu utakmicu?

avatar
gogs
Monday, 08.08.2016
21:19

Ana baksuze...

avatar
stojković
Monday, 08.08.2016
21:18

Au ovo nije dobro,imacemo poraz i od Amera,tako da sa Francuzima se borimo za trece mesto.Napred Srbija!

avatar
rossonero_t
Monday, 08.08.2016
21:16

Olimpijske igre su pokazatelj toga ko je sportska nacija a ko ne. Na pocetku su ih uzdizali toliko da mi nije bilo smesno vec sam bio iznerviran... Lazni i vestacki optimizam je nesto sto najvise mrzim.

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 08.08.2016
23:42

Pogledaj prošlo leto pa reci ko je sportska nacija. Meni lično Olimpijske igre su veoma iritantne. U svakom sportu mnogo je bitnije Svetsko prvenstvo. Ovo ne smatram za sportsko takmičenje što je i dokazano. Šta bi ove igre trebalebl da predstavljaju ? Da smo pametni da ne šaljemo igrače na ove paganske skupove.

avatar
Tuesday, 09.08.2016
10:27

Kako u svakom sportu? Samo u fudbalu je vaznije SP i uvek ce i biti, eventualno jos i u rukometu mada verovatno nije cak ni tu. Naravno, pricam o kolektivnim sportovima, a verovatno i ti isto.

avatar
rossonero_t
Tuesday, 09.08.2016
06:41

E pa vidis, meni Olimpijske ige (letnje) predstavljaju navaznije takmicenje od svih, to je takmicenje u kome su prisutni skoro svi najpopularniji sportovi i gde svaka drzava posalje svoje najbolje sportiste koji brane cast svoje zemlje a mi tu uvek zakazemo. Proslo leto je bilo dobro, osvojeno je nekoliko trofeja ali to ne znaci da smo sportska nacija.

avatar
ko.zna.zna
Monday, 08.08.2016
21:16

U ovakvim utakmicama se vidi koliko nam nedostaje Beli. Prosto nemamo četvorku. Samo mi nije jasno što nije Sale probao sa Simonovićem na četvorici. Po meni bi bolje odradio posao nego Birčević. Nadam se da ćemo podizati formu kako turnir bude odmicao

avatar
Play Fair Today
Monday, 08.08.2016
21:16

Mnogo jaka grupa. Kenguri su razbili i francuze od kojih smo bolji ali to treba demonstrirati za dva dana mada ko zna.. mozda je bolje ići kao cetvrti dalje, zavisi od drugih rezultata. Cilj je naravno izbeci amere..

avatar
Milos(CZV-CFC)
Monday, 08.08.2016
21:16

Bravo Djordjevicu forsirao si Jokica na pripremama i sad decko ne moze da se pohvata a vrhunski je igrac. Markovic,Bircevic,Stimac pa i Macvan beskorisni. Voleo bih da budemo mnogo bolji ali tesko

avatar
Madridista
Monday, 08.08.2016
21:31

Sale ga pogresno koristi skroz, budala

avatar
Spartacus
Monday, 08.08.2016
21:15

Bravo Đorđeviću! 👏👏👏 Povedi Štimca da sjedi na klupi čitavu olimpijadu, umjesto da si poveo Marjanovića da pojede ovog riđobradog drvosječu. Volim Štimca da se razumijemo, ali pošto neće ući u igru ni 2 minuta, ne znam šta će nam, da ih tješi kada izgubimo?! Dobijamo Kinu na mišiće, ovo ostalo sve gubimo! Još jedan pozdrav za Đorđevića, najjači si brate! 👏👏👏

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 08.08.2016
21:33

Šta pričaš bre kad veze nemaš o košarci? Radulja odigrao vrhunski meč, nama fali Bjelica '

avatar
mosala1983
Monday, 08.08.2016
23:06

Izvini brale to je daleko od vrhunskog meca, pogotovo onih meceva sa svetskog prvenstva. Da je odigrao vrhunski bila bi to pobeda.

avatar
Spartacus
Monday, 08.08.2016
21:57

Jeste u napadu druže, u odbrani ga nije bilo nigdje, jesi li ti gledao utakmicu? Šta, ako da 20 koševa, ne mora da igra odbranu nikako? Ulaze nam u reket samo tako, a mi poginemo da damo koš iz njihovog reketa?

avatar
Wanderson Cristaldo
Monday, 08.08.2016
21:44

Povedi ti Marjanovica kuci,a i stvarno neznam koga vi pljujete???Pa vi se ponsate kao da smo ispali,kako ne shvatate da mi namerno ovo radimo da bi izbegli Amere,odnosno da bi stigli do finala,vidim ja da ste zaboravili Svetsko 2014.

avatar
AfricaLoF
Monday, 08.08.2016
21:14

Na ovim igrama nam ne ide nista kako smo ocekivali. Cini se da jesmo u kanalu koji je pomenut. Videcemo da li cemo na kraju iz njega izaci.

avatar
CofyTWDfan
Monday, 08.08.2016
21:14

Djordjevicu, ovo smo zbog tvoje glupe i tvrdoglave glave izgubili. Pola cetvrte cetvrtine mu igra 3. postava, centra valjanog nemamo, Raduljicu usere par koseva a u odbrani nije blokirao nekoga od detinjstva. Neka nam igra Macvan i Bircevic, a Marjanovic neka ladi jaja kod kuce, neka, neka Djordjevicu, obice ti se o glavu. Nemam reci. Startna petorka nam je uzas, najbolji igraci nam pocinju sa klupe... Jebace nas Ameri! nNisam pesimista, ali ovo je realno stanje. Kako god, hajde Srbija!

avatar
Madridista
Monday, 08.08.2016
21:40

Lik forsira ovog Raduljicu koji nije nista bolji od ovog medjeda centra iz Australije, Jokicu umjesto da da slobodu on njega stavlja da pravi blokove stalno i da ne bude skoro nikaku u reketu gdje je mnogo korisniji i bolji. Takodje sta ce ovdje igraci poput Stimca, Macvana i Bircevica, sramota...

avatar
Tuesday, 09.08.2016
10:29

Macvan sigurno ne spada u kategoriju neznalica i(li) limitiranih igraca, ali i njemu je potrebno pronaci pravo mesto da bi bio u sluzbi tima, dati mu prave zadatke da bi njegov potencijal bio i maksimalno i racionalno iskoriscen u isto vreme.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 08.08.2016
23:15

Dovoljno je reci sram vas bilo,pljujete ih kao da nemaju veze,sto ih ne bodrite kao juce Noleta,vi ste kvazi navijaci,samo se sprdate,a to ne sa bilo kim,vec sa kosarkaskim vicesampionom sveta.

avatar
soru
Monday, 08.08.2016
21:45

cekaj raduljica je dao 25 poena ako sam ja dobro vidio?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 08.08.2016
21:14

Djordjevićev poraz po ko zna koji put, jako loše! Ljudi su bukvalno sem za 4 skoka lošiji u svoj statistici al su nas zasipali trojkama a ovaj naš dilber samo za dva forsira, e tako se Sale gube utakmice protiv dobrih ekipa!

avatar
brat sergio#10
Monday, 08.08.2016
21:13

Bravo za Kengure sto su spustili Orlove na zemlju i pokazali im da nisu nista posebno i da su rano sami sebe proglasili osvajacem medalje na igrama. Ima barem nekoliko ekipa jacih od njih, SAD, Spanija, Australija, Hrvatska...

avatar
Madridista
Monday, 08.08.2016
21:37

Vjeeovatno jesi u pravu, ali stvar je u tome sto je to toliko licemjerno sa tvoje strane, pa ti si taj koji si govorio Hrvatska favorit na Euru pa sta je bilo, i takodje po stoti put ponavljam napustu ovaj sajt, prvenstveno blatis klub kakakv je Real i sve prave navijace najveceg kluba na svijetu a drugo ti si obicni provokator i takvima nije mjesto ovdje. Ja bih razumio da ti svoje misljenje iznosis na fin nacin kao i svaka normalna osoba, ali u tvojim komentarima se vidi toliko doza provociranja i bezobraznosti i ja tebe ne smatram za normalnu osobu.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Tuesday, 09.08.2016
12:50

Ja kada sam to rekao mislio sam na sve,ne samo na tebe.

avatar
cukambre
Monday, 08.08.2016
23:46

U potpunosti se slazem,lepsi komentar nisi mogao da mu napises.On meni u komentaru spominje Noleta,coveka koji bi sam pobedio sve njihove tenisere zajedno,toliko mu smeta to sto je on broj 1...A to dal je normalna osoba ne treba dovoditi u pitanje.Pitanje je,moze li da mu se pomogne...

avatar
brat sergio#10
Monday, 08.08.2016
22:46

Naravno da jesam u pravu, ja sam uvijek u pravu. Hrvatska na Euru je nesretno i nespretno ispala a bila je bolja od Portugala. Ja svoje komentare i misljenje u komentarima iznosim na nacin na koji to radim godinama na ovom sajtu. I nastavit cu raditi i dalje na veliku 'radost' tebe i mnogih...

avatar
Господин Човек
Monday, 08.08.2016
21:39

Koja Hrvatska bre?? Vas bijemo kad god hoces. Pobedili ste nas samo jednom na nekoj tamo prijateljskoj utakmici koja nema takmicarski znacaj. I mi smo Spance pobedili u grupi na evropsko prvenstvo prosle godine, tako da se spustite na zemlju malo.

avatar
soru
Monday, 08.08.2016
21:13

dobili bi da je bobi igr'o komentari za 3...2...1...

avatar
Čika Marko
Monday, 08.08.2016
21:11

Smesno i zalosno!!!