Šest meseci kasnije - 'Horor' na olimpijskim borilištima u Riju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.02.2017.
19:04
Izvor: Sportske.net

Teško je poverovati da su na ovim mestima pre samo šest meseci održavana takmičenja u sklopu Olimpijskih igara. Olimpijski park u Rio de Žaneiru izgleda kao smetlište.

Beta/AP Photo/Leo Correa
Beta/AP Photo/Leo Correa

Povezane vesti

Nedavno smo pisali o tome kako se čuvena "Marakana" pretvorila u đubrište nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a sada sada nam iz Olimpijskog parka stižu još frapantnije fotografije.

Sportska borilišta na kojima su se održavala takmičenja na minulim Olimpijskim igrama pretvorila su se u smetlišta pa je teško poverovati da je pre samo šest meseci sve izgledalo kao u bajci.

Zanimljivo je pogledati kako nakon 45 godina od Olimpijskih igara u Minhenu izgleda Olimpijski park u prestonici Bavarske. Sportska borilišta i dalje funkcionišu ali je primarno Olimpijski park postao atrakcija za turiste.

Slike koje stižu iz Rija ukazuju na to da su vlasti u tom brazilskom gradu potpuno zapostavile održavanje objekata koji su služili za sportska nadmetanja na Olimpijskim igrama, a evidentno je da su finansije osnovni razlog za tako nešto.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Thursday, 09.02.2017
22:25

Glupo je porediti Nemačku i Brazil. U Nemačkoj se zna red i poštuje se zakon. U Brazilu je mafijaško carstvo, korumpirana vlast, siromaštvo - slična situacija kao i kod nas.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 09.02.2017
20:10

Znalo se da ce ovoga doci, zato je i bilo zestokog protivljenja organizaciji, izmedju ostalog - cak bi trebali da budu srecni ako su samo ova borilista zapustena i nebrizi i zaboravu prepustena...