Prlainović otkrio ko je najglasniji navijač od srpskih košarkaša!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.08.2016.
10:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle pobede nad Australijom sada je sve lakše, a da bi do tog trijumfa i došli, našim vaterpolistima su sa tribina mnogo pomogli i brojni naši sportisti koji su ih svim srcem bodrili.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Za vaterpolo reprezentaciju Srbije meč sa Australijom bio je 'biti il' ne biti', pa je to bio razlog više da se na tribinama okupi veći deo našeg olimpijskog tima, kako bi pružio neophodnu podršku našim ''Delfinima''.

Vođena je velika borba, opet je bilo nervoze i napetosti, ali možda je posle svega i pobeda od 10:8 još slađa.

A među onima koji su bodrili selekciju Dejana Savića u ovoj utakmici, bili su i naši košarkaši, koji su neposredno pre ove utakmice bili akteri spektakularnog meča protiv Amerikanaca (91:94).

Odmah posle tog duela, Sale i ''Orlovi'' su požurili na vaterpolo meč između Srbije i Australije, a jedan od aktera te utakmice Andrija Prlainović otkrio je u izjavi ''Novostima'' ko je bio najglasniji navijač od naših košarkaša.

''Sale Đorđević je možda bio najglasniji. Ne znam, čuli smo ih sve, hvala im na podršci. Bila bi stvarno katastrofa da smo ispali posle prve faze. Ali, pokazali smo karakter bukvalno u poslednjim momentima. Više nismo imali kud... Stisli smo se i odigrali poslednju četvrtinu kako treba'', izjavio je Prlainović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 14.08.2016
10:29

Ekipa pokazuje da li je prava ili ne kad dotakne dno, ako je prava ide naviše, ako ne ostaje na dnu na kome je dospela, a sport je takav da svi moraju da dotaknu dno.

avatar
Sunday, 14.08.2016
10:08

Sale pa Stimac:-D