Polufinale u čudnom terminu - Odbojkašice na terenu u vreme ručka

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.08.2016.
01:45
Izvor: Sportske.net

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nastupiće u polufinalu Olimpijskih igara, a već je poznat rival i termin odigravanja utakmice.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Najbolje srpske odbojkašice plasirale su se u polufinale Olimpijskih igara nakon trijumfa nad selekcijom Rusije, pa ćemo već u četvrtak ponovo imati prilike da bodrimo naše heroine.

Odmah po završetku četvrtfinalnog okršaja sa Rusijom bilo je poznato i ime naredenog rivala, a to je selekcija Sjedinjenih Američkih Država sa kojom smo igrali u grupi.

Polufinalni duel Srbije i SAD biće odigran u nepopularnom terminu od 13 časova po lokalnom vremenu, odnosno od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

Dakle, u četvrtak popodne ponovo bodrimo odbojkašice koje će pokušati da se plasiraju u finale Olimpijskih igara i tako obezbede našoj zemlji drugo odličje u Rio de Žaneiru.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Wednesday, 17.08.2016
02:00

Da li iko zna imamo li sanse protiv Amerike posto sam ih gledao onda kad smo igrali protiv njih i izgubili,ne poznajem dobro zensku odbojku kao musku a bilo bi steta da ne prodjemo cure su igrale dobro i zasluzuju odlicije.

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 17.08.2016
07:33

Naravno da imamo brate,Amerikanke jesu favorit,ali ne toliki da nemamo sanse ;)