Oduševljeni Majkl Felps: ''Hej, pa to je Đoković!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.08.2016.
21:27
Izvor: Sportske.net

Susret koji je danas privukao najviše pažnje u Olimpijskom selu u Riju, svakako je onaj između našeg Novaka Đokovića i trofejnog američkog plivača Majkla Felpsa.

Beta/AP Photo/Nell Redmond
Beta/AP Photo/Nell Redmond

Povezane vesti

Naravno, novinarima njihov susret nije promakao, a Felps je kasnije tokom dana, u razgovoru sa predstavnicima medija otkrio kako je došlo do susreta, o čemu su razgovarali, kao i kakav je utisak na njega ostavio najbolji teniser sveta.

''Vraćao sam se jutros sa jednog intervjua i u jednom trenutku on je prošao pored mene. Moja reakcija je bila u stilu 'hej, pa to je Đoković'. Ovde se obično osmehnemo jedni drugima u prolazu, ali ja sam ovog puta želeo da ga pozdravim.

Bio je prijatan razgovor, pričali smo o rasporedu takmičenja na kojima učestvujemo. Fotografisali smo se, poželeli sreću jedan drugom i otišli svako svojim putem'',
otkrio je Felps.

Naravno, oduševljen je Novakovim ponašanjem, kao uostalom i mnogi širom sveta.

''On je komunikativan, prizeman i to je nešto što je lepo videti. Gledao sam mnogo njegovih mečeva na TV-u, od kojih su neki epski. Definitivno, veoma talentovan sportista i neko na koga je zabavno naleteti ovde'', zaključio je Felps.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bat
Wednesday, 03.08.2016
23:44

pa zavidi mu felps jer je nole sve postigao svojom prirodnom snagom kao i umom dok je ovaj sve osvojio dopingovan..

avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 03.08.2016
22:21

nole majstor ssvog zanata