Očekivano - Posle prvog poraza počela je priča o "ponosu"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.08.2016.
21:29
Izvor: Sportske.net

Muška košarkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na Olimpijskim igrama, a evo kako navijači komentarišu igru "Orlova" u susretu sa Australijom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Večerašnji duel muških košarkaških selekcija Srbije i Australije najavljivan je kao borba za drugo mesto u Grupi A.

"Orlovi" su tu borbu izgubili pa im sada ostaje da se sa Francuzima bore za treću poziciju ukoliko ne žele da idu težim putem u eliminacionoj fazi.

Već tokom prvog poluvremena ljubitelji košarke izražavali su nezadovoljstvo onim što su videli na terenu, a "rafal" je usledio nakon očajne završnice "Orlova" u kojoj je Australija za dva minuta napravila seriju 15:0!

Evo kako je na "Tviteru" komentarisan poraz muške košarkaške reprezentacije Srbije.


















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BODJA
Wednesday, 10.08.2016
00:22

Aj Macvan i nekako ali sta je sa Jokicem? Covek dzogira po terenu

avatar
NedvedSRB
Tuesday, 09.08.2016
12:49

nama bi Bobi dosta stetio u igri, usporavao tempo, al treba prvo znati nesto o kosarci pa onda komentarisati

avatar
Steve McManaman
Tuesday, 09.08.2016
22:44

Bobi je fizicki dosta napredovao ,ali ima dosta toga i u pozicionom napadu,zar ne . Ako nas protivnik odvede na mali broj poena bice jako tesko .

avatar
Filip Jovanovic
Tuesday, 09.08.2016
11:06

Nek se malo spuste tenzije oko olimpijskih igara. Prvo momcima ce biti lakse, a i ne samo njima nego i svim sportistima. Umesto da se ponosimo na njih sve spo su otisli tamo vi ih pljujete posle svakog neuspeha. A sta kazete na to da vidimo vas temo. Ako umete bolje sto niste tamo??? Jesam delija, ali Saletov kvalitet na mestu trenera ne moze se osporiti. Igrao sam do skoro kosarku i ovaj mec je bio jako tvrd i desi se da izgubis i ako imas deset ili petnaest ili cak i dvadeset razlike.......trebamo da ih podrzimo i da budemo ponosni na sve njih i bice bolje. A hejteri neka hejtuju, a ovi momci su zasluzili svako postovanje!!!!!!!!

NAPRED SRBIJAAA!!!!!!

PS. ne podcenjujte nijednog protivnika nasih sportista. Ovo je takmicanje najboljih!!!!!

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 09.08.2016
09:30

Ne znam cime je Sale zasluzio da se dize tolika frka oko Marjanovica, to je gotova stvar, sto kaze neko nije u pitanju Lebron Dzejms, ko kaze da bi s njim bili bolji. Skoro sam siguran da cemo biti bolji u nastavku takmicenja, dokle god dogurali ovo su prve Olimpijske igre na koje smo se uspjeli plasirati i to je veliki uspjeh. Sto se mene tice vazi isto sto i za Novaka: oni su sampioni, uvijek su favoriti za medalju, cesto nas obraduju, imaju definitivno kredit i da nas ponekad razocaraju.

avatar
djan_franko
Monday, 08.08.2016
23:55

Cemu pljuvanje? Falio je Jokic sa turnira u Beogradu, ali neka se probudi u cetvrtfinalu... Tvrda utakmica, kos za kos... imali su bolji dan.. Napred momci!!! Ima jos puno da se igra...

avatar
chaki
Tuesday, 09.08.2016
07:40

Rodjace turnir u beogradu je i moja baba mogla da igra znalo se da cemo proci,zato se na olimpijadu vodi najbolje sto imas ko i sve reprezentacije,nema tu ovaj je igrao kvalifikacije pa mi glupo da mu kazem da neide,to ima samo kod nas,bitno da ide raspali macvan i epizodisti stimac i bircevic

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 08.08.2016
23:20

I treba da nam reprezentacija gubi kad pola navijaca ceka i navija da izgubi kako bi imali razlog da pljuju selektora, oni koji navijaju za Zvezdu jedva cekaju da promasi kos neko ko je igrao ili za partizan a ovi sto navijaju za Partizan obrnuto, jer nama uopste nije bitno kako igra reprezentacija, to nas uopste ne interesuje bitno da se pljuje selektor zasto nije poveo ovog ili onog igraca. A sto se tice Marjanovica mislim da je tu suvisan komentar jednostavno momak je pozvan i cak su mu date neke garancije sto je jako nekorektno prema ostalima, samim tim sto Boban to nije nicim zasluzio, kao da je Lebron Dzejms u najmanju ruku, Sale je sasvim pravilno postupio i podrska njemu i reprezentaciji. DO MEDALJE!!!

avatar
Dragan Ćupović
Tuesday, 09.08.2016
06:49

Da nećeš da kažeš da mi nikad nismo navijali za reprezentaciju,pa mi u zadnjih 15 godina imali smo samo Bjelicu,a ostalo sve grobari,pa nismo reč rekli,a vi odmah o tome.Hoćeš da kažeš da ćelavi ne gura grobare i da pravi neki veštački egal Zvezda-Partizan,pa on samo cigane vraća kući,hoćeš da kažeš da Danguba i Mitrović nisu bolji od Markovića i Mačvana,a to što je ljubomoran na Bobija što je potpisao bolji ugovor od njega to je posebna priča,a kao Bobi nije hteo da igra prošle godine...ćelavi odlazi.

avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 10.08.2016
22:07

ja stvarno ne znam kako ce Djordjevic vratiti i jednog igraca Partizana kad nijednog nije ni zvao, kakva ljubomora prema Bobiju nemoj biti smijesan, a sto se tice Mitrovica decko je super ali nije imao sezonu neku zbog povrede a o Dangubicu je suvisno pricati decko obruc pogoditi ne moze.

avatar
Tuesday, 09.08.2016
09:49

Budi siguran da ne bih navijao da nam reprezentacija izgubi ni u jednom sportu i ni pod kojim uslovima. Da ima cak i svih 12 igraca iz zvezde mts, navijao bih za nas...

avatar
Steffi
Monday, 08.08.2016
22:44

Sad lepo da izgubimo i od Francuza, od Amera cemo sigurno i budemo 4. Iz one grupe valja izbeci Brazil zbog publike, ostale mozemo da dobijemo.

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 08.08.2016
22:24

Ajde necu sad da kometarisem igru i pametujem.Nadam se da ce se neki igraci trgnuti i poceti da igraju ozbiljnu kosarku.

avatar
Jedan jedini
Monday, 08.08.2016
22:17

vazno je,da ce biti vise uspeha srpskih sportista i da ce se bolje ziveti.Ako budu ovi iz predgradja sampioni u svemu

avatar
mihaBC
Monday, 08.08.2016
22:35

Malo smaras... Ubise vas ti kompleksi zadnjih godina u PM... Mozes li spavati brate??

avatar
sremskioklop
Monday, 08.08.2016
22:14

Како је кренуло, дочек на балкону биће организован за Тому и Драгицу...nСамо се они у Рију добро држе...

avatar
Damir85
Monday, 08.08.2016
22:05

Bitno je da je Sale ponosan i nije pozvao Bobija. Evo nam hemije u timu. Da vidimo gde cemo zavrsiti.

avatar
Ненад Димитријевић
Monday, 08.08.2016
22:02

Jedini koji fali ovde je Bjelica. I ne smarajte cigani o Bobiju vise, sam je izabrao da ne ide... Hteo je pare, ali ne moze jare...

avatar
Steve McManaman
Monday, 08.08.2016
21:53

Realno,sami sebe smo pobijedili,izgubili smo od prosjecne reprezentacije . Moj otac uvijek govori da Djordjevic nije jos zreo za selektora ,ja mu uvijek udarim kontru na to ,ali u zadnjih par meceva se vidi da je bio u pravu . Autoritet je ali nije jos spreman da ekipu pripremi na taktickom i psiholoskom planu . Kada god se lomi rezultat mi nemamo nesto da prelomimo na nasu stranu . Sujeta je opasna stvar , najbolji i najspremniji treba da igraju a ne zabavljaci i igraci koji svojim kvalitetom nisu za reprezentaciju ,to je sport,profesionalizam i tu nema mjesta emocijama . Volio bih da je ovaj poraz u sluzbi tzv dizanja forme ali sa ovakvom igrom cetvrtfinale je krajnji domet jer imam osjecaj da ce nas tamo docekati Spanci a oni kroz svako takmicenje dizu igru iz meca u mec . Ipak , po prirodi sam nepopravljivi optimista i nadam se prije svega boljem vodjenju ekipe i nekim cudom polufinalu .nJos nesto ,u ova tri dana je ocigledno da nas olimpijski tim nije psihicki pripremljen .

avatar
Tuesday, 09.08.2016
09:53

Spremnost podrazumeva i psihicku spremnost i apsolutnu posvecenost, a to Bobi nema, nazalost...

avatar
Wednesday, 10.08.2016
00:00

Nisi, ali mi je delovalo da na njega ciljas i da si na njega mislio.

avatar
Steve McManaman
Tuesday, 09.08.2016
22:49

Bobija nisam ni pomenuo .

avatar
Stefan Jovic
Monday, 08.08.2016
21:53

Pa kad komentarisu botovi,ja sam sve izgubio zivce dok sam gledao tekmu ali sta je tu je,mozda i nije lose sto smo sad izgubili..bolje sad nego kasnije kad krene cetvrtfinale. samo kad se prisetim evropskog i one sjajne igre u grupi a kasnije sve losije i losije,tako da bolje ovako .sad se jasno vidi koliko nam fali bjelica,prakticno igramo bez cetvorke u napadu ali proradice macvan i kalina kad bude to trebalo..nadam se osvajanju neke medalje! SRBIJAAA

avatar
Marco Popovich
Monday, 08.08.2016
21:52

Idi Tomo kuci!

avatar
Čika Marko
Monday, 08.08.2016
21:46

Nije ovo olimpijada...ovo je kidanje zivaca...ko da se takmice ko moze vise pocevsi od kosarkasa, vaterpolista a i sinoc Djokovica..a ostale sportove da ne pominjem.

avatar
crni bombarderos
Monday, 08.08.2016
21:45
avatar
сочинитељ
Monday, 08.08.2016
21:41

пораз није катастрофалан,али игра да,ослањамо се на теа и богдана,а противници им не дају да дишу,морају остали да се укључе,пре свих јокић и калинић...у другој групи можемо да играмо са свима тако да нема места паници

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 08.08.2016
21:32

Eto koliko ljudi nemaju pojma, a komentarsu! Radulja odigrao vrhunski meč! Nama fali Bjelica, a ne Marjanović!

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 08.08.2016
23:14

Bjelica svakako vise fali. Ali , da li stvarno mislis da ce Raduljica do kraja turnira odigrati svaku utakmicu ovako? Tokom celog OKT-a ga nije bilo i pitanje je koliko ce mu vremena trebati da se vrati u ritam nakon sto ispadne iz istog , igra on fenomenalno kad je u formi ali kada to ne bude mi necemo imati sansi za pobedu. Sve bi to drugacije izgldalo da je tu Bobi koji moze da odigra i 30+ minuta ako treba.

avatar
zlogi
Tuesday, 09.08.2016
13:44

da inace je Bobi igrao 30+ minuta u NBA...covece Bobi jedva da je nakupio 40 minuta igre prosle sezone....i to je najvise igrao protiv filadelfije koju bi i partizan tukao u gostima....ne osporavam kvalitet Bobija, ali njegovo ophodjenje prema timu nije nimalo korektno :/