Novi dan u Riju - Mi se i dalje nadamo, imamo i kome i čemu...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.08.2016.
12:41
Izvor: Sportske.net

Definitivno, nije bilo lako pratiti dosadašnje rezultate naših sportista u Riju, ali ima još deset dana nade, doći će valjda i ta medalja, da konačno ''probijemo led''. Da li je danas baš taj dan?

Beta
Beta

Povezane vesti

S obzirom da su svi naši predstavnici u ekipnim sportovima nastupali juče (i svi doživeli poraze - košarkaši, košarkašice, odbojkašice, vaterpolisti), današnji dan će proteći u znaku predstavnika u pojedinačnim sportovima.

U centru pažnje biće naše strelkinje - Ivana Maksimović Anđušić i Andrea Arsović, koje će od 14 časova po našem vremenu nastupati u kvalifikacijama u disciplini MK puška 50 metara trostav.

Treba li podsećati da je to ona disciplina u kojoj nas je Ivana pre četiri godine neizmerno obradovala, osvojivši srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu...

Naravno, želimo i Ivani i Andrei uspešan dan, uz nadu da će nam stići sjajne vesti iz Rija, a osim naših strelkinja, takmičiće se i naši veslači.

Od 17:40h, gledaćemo dvojac Vasić-Beđik u B finalu, a od 18 časova nastupiće i tandem Šljukić-Marjanović, takođe u B finalu ''dubl skula''.

Srećno!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke