Dok Migran besni i preti sudom, Štefanek se smeška sa zlatom u ruci!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.09.2016.
14:41
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Iako je prošlo već tri nedelje od njihove borbe u Riju, reprezentativac Jermenije Migran Arutjunjan ne prestaje da se žali na ''nepravdu'' koja mu je navodno učinjena u finalu protiv Štefaneka. Ali, naš reprezentativac se ne uzbuđuje zbog svega toga.

BETAPHOTO/OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE/DS
BETAPHOTO/OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE/DS

Povezane vesti

Preneli smo već u toku dana, jermenski reprezentativac u rvanju Migran Arutjunjan nikako da se pomiri sa porazom u finalu Olimpijskih igara, pa je spremio žalbu Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

U izjavi medijima, otkrio je da mu nije bilo dobro dok je gledao kako Davor Štefanek grize ''njegovo'' zlato, pa je čak razmišljao da tokom ceremonije dodele medalja okači svoju srebrnu medalju srpskom reprezentativcu oko vrata i da (poput hrvatskih košarkaša 1995.) napusti postolje, ali je u poslednjem trenutku odustao od te sulude ideje.

A za to vreme, naš zlatni olimpijac ne dozvoljava da mu bilo šta, pa i ovakve stvari, pokvari raspoloženje posle istorijskog uspeha u Riju.

''Još u Riju sam čuo da hoće da se žale. Mene niko nije ni obavestio da su se žalili, i sve mi je to jako smešno. Jermenin je dobar borac, ali ko gubi ima pravo da se ljuti.

Ja sam olimpijski šampion i tako će ostati. Moja pobeda je čista i tu nema više mesta za priču. Neka se sude oni koliko hoće, to su gluposti''
, poručio je Štefanek, a prenosi ''Blic''.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dushanseelny
Thursday, 08.09.2016
17:50
avatar
Peđa3
Thursday, 08.09.2016
16:25

Štefaneku legendo!

avatar
Thursday, 08.09.2016
15:38

zalice se na sta? A steta sto nije sisao sa podiuma mozda bi i njega ko komsije posle podijum bi gledamo samo iz daljine. Pravila su takva, nema senzora koji registruju ili ne registruju, nema dopinga, i na sta bi se on zalio? Nism aneki strucnjak za rvanje, ali sad prvi put cujem da oce da se zali, a nikako ne shvatam na sta bi se zalio. Sude tuzim nekog jer sma bio losiji? Tako nesto?

avatar
Thursday, 08.09.2016
15:32

U borilackim sportovima je jako malo sportista poput ovog Jermena... Uglavnom su to veliki sportsmeni... Jako ruzno za Jermena,nista nece postici osim podsmeh i prezir. Bolje da je sportski pruzio ruku i nastavio da radi...

avatar
Daliborov psihijatar
Thursday, 08.09.2016
14:56

Jos na dodeli se videlo kakav sljam je u pitanju ovaj Migran,neverovatno da neko ovoliko nema obraza.Onda bi i Tijana trebala isto da se zali s obzirom da je zadala 50 udaraca koji nisu registrovani senzorom kao ni Cavicev zaveslaj protiv americkog projekta posto su oni za razliku od ovog imali osnova.

avatar
Thursday, 08.09.2016
14:51

Ne vidim koji bi bio osnov za zalbu te muve bez glave, pasivnost u borbi mozda?! Na pravila sigurno ne moze da se zali pa da trazi produzetke, a deo taktike je dobrim delom i uslovljen upravo takvim pravilima tako da stvarno ne znam sta bi to spektakularno cak i taj sud trebao da utvrdi tj. prepozna, a sto se vec nije desilo toliko puta do sada, stvarno je to jako, jako smesno...