Bah: ''Divac nije srećan, ali je prihvatio odluku o Kosovu!?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.12.2014.
17:54
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah javno se danas zahvalio prvom čoveku OKS Vladi Divcu na ''sportskom ponašanju'' posle odluke o ulasku Kosova u MOK.

fiba
fiba

Povezane vesti

Sportsko-politička vest dana u Srbiji je odluka Međunarodnog olimpijskog komiteta da Kosovo ubuduće bude punopravni član ove organizacije.

Ta odluka je naišla na osudu državnog vrha Srbije, osudio ju je i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ali je tokom popodneva veliku pažnju izazvala i izjava prvog čoveka MOK Tomasa Baha, a na temu stava predsednika OKS i našeg proslavljenog košarkaša Vlada Divca.

Posle današnje sednice MOK, Bah se zahvalio Divcu na ''sportskom ponašanju'', a kako prenosi BBC, Divac je ovu odluku na kraju ''prihvatio''!?

''Predsednik MOK Tomas Bah je rekao da prvi čovek OKS Vlade Divac nije srećan zbog današnje odluke MOK, ali da ju je prihvatio u interesu sportista'', prenosi BBC na svom sajtu.

Podsetimo, odluka u prijemu Kosova u MOK doneta je bez ijednog glasa protiv, a Vlade Divac kao predstavnik Srbije nije prisustvovao glasanju.






Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke