Terzić posle poraza: ''Nismo poštovali dogovore''

Autor: Beta Beta
nedelja 03.08.2014.
00:50
Izvor: Beta

Posle poraza u drugom kolu Gran Prija od Tajlanda, selektor naše ženske odbojkaške reprezentacije nije krio svoje nezadovoljstvo.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da njegov tim nije poštovao dogovore u porazu od Tajlanda u drugom kolu Grupe B Gran Prija, u Hvaseongu, u Južnoj Koreji.

"Ovo je bila utakmica u kojoj nismo poštovali mnogo toga šta smo se dogovorili. Nekada je to stvarno bilo teško, kada su imali dobar prijem, a nekada i nije. Definitivno nismo kontrolisali utakmicu kako je trebalo. Nebitno je u kom smo sastavu, trebalo je bolje da odigramo", rekao je Terzić posle meča.

Srbija je izgubila od Tajlanda 3:2, a sutra rano ujutru na programu je meč protiv domaćina.

"Sutra nas čeka najjači protivnik ovde. To je utakmica koja odlučuje ko će biti prvi u grupi. Imamo šanse da odigramo dobro i napravimo dobar rezultat. Treba mnogo toga da popravimo, pre svega neke tehničke elemente... onda će valjda biti i bolji rezultat", rekao je Terzić.

Srbija je izgubila prvi set, a onda je preokrenula i povela, samo da bi protivniku dozvolila da se izjednači. Libero Suzana Ćebić ocenila je da je to zato što se tim opustio.

"Loše smo počeli, a onda smo uspeli da se vratimo posle prvog seta, da dođemo do ritma, ali smo se previše opustili u četvrtom setu, dozvolili protivniku da se razigra i dali mu snage da odigraju dobro. Treba da zaboravimo ovaj poraz i okrenemo se Koreji. Ako odigramo maksimalno, možemo i da dobijemo, što da ne", rekla je Ćebić.

Ne propustite